About

Tags : #PointOfInterest, #Establishment

Location :
Rue du Bois 36, 6940 Durbuy

5 Reviews

  • Anynomous
    11 September 2017

    Echt een fantastische rustgevende plek

  • Anynomous
    06 May 2017

    Domaine Le Boulac is not an hotel, but it offers many small houses. Every house is different!

  • Anynomous
    03 January 2017

    Geweest in december 2016. Wij hadden 2 chalets gehuurd vlak bij elkaar. De eerste chalet hebben we na één nacht moeten omruilen wegens gebrek aan degelijke verwarming. Gelukkig was Annemie zeer behulpzaam en vond ze snel een andere chalet vlakbij. Ondanks de betere verwarming in beide chalets bleef het toch moeilijk om het echt aangenaam warm te krijgen. Vooral bij de grond bleef het wat frisser en met kleine kinderen is dat dus niet ideaal.
    Spijtig want met het winterse landschap was het domein extra mooi! Wij zullen misschien wel eens terugkeren, maar dan eerder in de zomer. :)

  • Anynomous
    20 August 2013

    Redelijke prijs. Kindvriendelijk. Huisjes zijn privebezit waardoor kwaliteit kan verschillen, de sfeer komt dat zeker ten goede. Fijne wandelomgeving, duidelijke informatie en vriendelijke mensen.

  • Anynomous
    30 November 2012

    We hebben vorig weekend een schitterend verblijf gehad op het domein Le Boulac. De ontvangst was er in het Nederlands en was zeer hartelijk. Het huisje waarin we verbleven in de Beukenweg nr 4, het Beukenhuisje genoemd, was zeer ruim en kraaknet. Alles was er tiptop in orde. Niets op aan te merken. We hadden een zeer ruime, luchtige en sfeervol ingerichte living, volledig uitgeruste keuken, 3 grote slaapkamers (zelfs 1 met boxspringbedden), een ligbad, 2 aparte douches, …
    Dankzij het goeie weer konden de kinderen volop in de grote voor- en achtertuin en in het achterliggend bos spelen. Ze hebben er zelfs een heus kamp gebouwd. Er waren in de boeken- en DVDkast ook heel wat gezelschapsspelen voor handen voor ’s avonds bij de gezellige warmte van de grote houtkachel.
    Het huisje is rustig gelegen in een schitterend natuurpark. Super om eindeloos in te wandelen en volledig tot rust te komen. Streek is ook ideaal voor een mountainbiketocht. Zeer lekker wildmenu gegeten in Le Hibou, het restaurant op het domein. We komen zeker volgend jaar terug!!!