Home - Malaysia - Selangor - Millenia Automobiles Proservice
Place Types : Cars, Automotive Repair Shop
Address : No 73, Jalan BP 7/2 Bandar Bukit Puchong, 47100 Puchong
Coordinate : 2.9854916815, 101.621389389
Phone : +60380523444
Email :
Rating : 5.00
Social : facebook.com/1387355004624057
4.7K people like this.
Website : milleniaauto.blogspot.com
Opening Hours :
Monday: 09:00 - 19:00
Tuesday: 09:00 - 19:00
Wednesday: 09:00 - 19:00
Thursday: 09:00 - 19:00
Friday: 09:00 - 19:00
Saturday: 09:00 - 19:00
Sunday: -
Inappropriate listing? Request for Deletion
Like this? Embed to your site
Outdated or incorrect information? Suggest an Edit

frequently asked questions (FAQ):

  • Where is Millenia Automobiles Proservice?

    Millenia Automobiles Proservice is located at: No 73, Jalan BP 7/2 Bandar Bukit Puchong, 47100 Puchong.

  • What is the phone number of Millenia Automobiles Proservice?

    You can try to dialing this number: +60380523444 - or find more information on their website: milleniaauto.blogspot.com

  • What is the opening hours of Millenia Automobiles Proservice?

    Monday: 09:00 - 19:00
    Tuesday: 09:00 - 19:00
    Wednesday: 09:00 - 19:00
    Thursday: 09:00 - 19:00
    Friday: 09:00 - 19:00
    Saturday: 09:00 - 19:00
    Sunday: -

  • Where are the coordinates of the Millenia Automobiles Proservice?

    Latitude: 2.9854916815
    Longitude: 101.621389389

About the Business:

A Toyota specialist service and repair works, minor and major inclusive. Other car brand also welcome here.

Description:

A Toyota specialist service and repair works, minor and major inclusive. Other car brand also welcome here.

What Other Say:

User (24/08/2018 07:39)
Raya sudah nie nk Cuti Merdeka pulok tggl seminggu...mai la klau nk check πŸ˜πŸ‘¨β€πŸ”§πŸ‘‡sebelum cuti πŸ˜”
πŸ’˜πŸ‘ https://waze.to/lr/hw282brqqu
Closed on : 31/8/2018 - 2/9/2018 (Jumaat - Ahad)... Open back on : 3/9/2018 (Isnin)
#JomLikeNsinggah #MilleniaAutoProservice #BandarBukitPuchong #MerdekaMerdekaMerdeka πŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύπ Ÿ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύπ Ÿ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύπ Ÿ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡ΎπŸ‡²πŸ‡Ύ
See More

User (17/08/2018 19:49)
Tinggal 4hr lgπŸ˜€πŸ‘¨β€πŸ”§...rezeki dr yg Esa..AlhamdulillahπŸ™πŸ™πŸ™
#MilleniaAutoProservice #BandarBukitPuchong #SafeDrive... #SalamAidilAdha
See More

User (06/08/2018 22:35)
Assalamualaikum...
Tinggal lg 2 minggu???.....HARI RAYA!!!! Sebelum kite menyambut hari raya Aidil AdhaπŸ«πŸπŸ‚πŸƒ..jom check milleage n check apa yg patut sebelum pulang ke kampung halaman.. kami pun akan ttup bg menyambut perayaan tersebut πŸ˜πŸ‘¨β€πŸ”§
... Tutup : 22/8/2018 - 23/8/2018 (Rabu -khamis) Buka : 24/8/2018 (Jumaat)
Semoga anda semua sentiasa di bawah lindungan Allah swt. hendaknya
Aamiin...
#SelamatHariRaya #SharingIsCaring #SafeDriveNtakeCare #MilleniaAutoProservice #BandarBukitPuchong
See More

User (03/08/2018 15:45)
Assalammualaikum 😁
Mcm dah lama x share pic. cahaya pun lain mcm jew..alhamdulillah dgn izin Allah swt. selesai overhaul gearbox n repair turbo leaking chevrolet captiva Inshaa Allah Kami bantu juga selesaikan masalah keta selain TRD πŸ˜πŸ‘¨β€πŸ”§πŸ‘‡
πŸ’˜πŸ‘ https://waze.to/lr/hw282brqqu
... #JomLikeNsinggah #MilleniaAutoProservice #BandarBukitPuchong
See More

User (16/07/2018 22:49)
Assalammualaikum😁
πŸ‘¨β€πŸ”§πŸ‘¨β€πŸ”§Engine Overhaul sebelum N selepas~ Toyota Estima Acr50 ...AlhamdulillahπŸ‘‡πŸ‘‡βœŒ
πŸ’˜πŸ‘ https://waze.to/lr/hw282brqqu
... #JomLikeNsinggah #MilleniaAutoProservice #BandarBukitPuchong
See More

User (11/07/2018 12:05)
Alhamdulillah selesai jamuan hari raya Aidilfitri Millenia Auto Proservice. Saya dan isteri mengucapkan ribuan terima kasih kepada Pelanggan, staff Millenia, adik beradik, saudara mara dan sahabat2 yg sudi hadir kemajlis dan memeriahkan sambutan hari raya kami. Kami juga mohon maaf dipinta jika ade kekurangan dri pihak kami.. semoga silaturrahim dan persahabatan kekal selamanyer... Aaminn
C.c Zulkarnain Harun
#JomLikeNsinggah... #MilleniaAutoProservice #BandarBukitPuchong #RayakanSebulan
See More

User (05/07/2018 12:50)
Untuk pelanggan yg dikasihi,
Kami ingin mengucapkan ribuan terima kasih dengan sokongan semua pelanggan kami yg telah memberi kepercayaan kpd *Millenia_ Auto_ Proservice*. Dengan ini, kami menjemput Datuk/Datin/Tuan/Puan/Encik/Cik ke Jamuan Hari Raya Aidilfitri kami pada 7 Julai 2018 (Sabtu) bersamaan 23 Syawal 1438H bagi memeriahkan lg majlis kami πŸ˜πŸ‘‡
πŸ’˜πŸ‘ https://waze.to/lr/hw282brqqu
... #JomLikeNsinggah #MilleniaAutoProservice #BandarBukitPuchong
See More

User (14/06/2018 10:43)
Assalamualaikum...
Di kesempatan ini kami warga Millenia Auto ingin mengucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidil Fitri dan memohon jutaan kemaafan zahir & batin seandainya ada kekhilafan atau sekiranya ada kekurangan dari kami.
Semoga anda semua sentiasa di bawah lindungan Allah swt. hendaknya
... Aminnn...
#SelamatHariRaya #SafeDriveNtakeCare #MilleniaAutoProservice #BandarBukitPuchong
See More

User (12/06/2018 10:22)
Terima kasih tuan 😁
Thank you sir 😁Translated

User (05/06/2018 20:57)
Info!!! πŸ˜πŸ“£πŸ“’πŸ”Š
Please take noted ...
We be start CLOSED on 14 JUNE 2018 and our operation will resume as usual ON 21 JUNE 2018
... Epy Holiday N Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin πŸš˜πŸ”§
#SafeDriveNTakeCare #MilleniaAutoProservice #BandarBukitPuchong
See More

User (04/06/2018 07:20)
Aktiviti hujung minggu..Alhamdulillah ~ Anak2 Yatim & Asnaf dan doa selamat/Tahlil πŸ‘πŸ‘πŸ‘
πŸ’˜πŸ‘‰ https://waze.to/lr/hw282brqqu
#SelamatBerpuasa... #MilleniaAutoProservice #BandarBukitPuchong
See More

User (25/05/2018 10:03)
Pengumuman sementara Stok masih ado tgh musim sekejap hujan sekejap panas ni mmg sesuaiknπŸ‘πŸ˜ƒ
Sape nak gift mai la datang servis baru dpt Noh tapi2 barang je bukn Adik Manis tu yea πŸ˜πŸ‘¨β€πŸ”§πŸ‘‡
Mobil 1 - Golf Umbrella... Mobil Super 2000 - Sunshade
πŸ’˜πŸ‘ https://waze.to/lr/hw282brqqu
#JomLikeNsinggah #MilleniaAutoProservice #BandarBukitPuchong
See More

User (15/05/2018 17:38)
Pengumuman!!!
Waktu Operasi Bulan Ramadhan al-mubarak πŸ˜πŸ‘¨β€πŸ”§πŸ‘‡
πŸ’˜πŸ‘ https://waze.to/lr/hw282brqqu
... Jangan lupa check Milleage tuan/puan klau dah sampai masa mai la roger2 kami πŸš—πŸš˜πŸ˜˜
#SelamatBerpuasa #MilleniaAutoProservice #BandarBukitPuchong
See More

User (14/05/2018 16:02)
mesyuarat AGM VMC kali pertama 2018-2020
C.c Zulkarnain Harun
#KamiTakRamaiTapiAdo

User (05/05/2018 07:43)
Inshaa Allah Kami bantu juga selesaikan masalah keta selain TRD πŸ˜πŸ‘¨β€πŸ”§πŸ‘‡
πŸ’˜πŸ‘ https://waze.to/lr/hw282brqqu
#JomLikeNsinggah... #MilleniaAutoProservice #BandarBukitPuchong
See More

User (04/05/2018 15:05)
πŸ‘¨β€πŸ”§πŸ€™βœŒ
πŸ’˜πŸ‘ https://waze.to/lr/hw282brqqu
#JomLikeNsinggah... #MilleniaAutoProservice #BandarBukitPuchong
See More

User (20/04/2018 10:38)
Info!!! πŸ˜πŸ“£πŸ“’πŸ”Š
Please take noted n see u on 2 Mei 2018πŸ€—
Epy Holiday N epy Labour day πŸ…πŸš˜πŸ”§
... #SafeDriveNTakeCare #MilleniaAutoProservice #BandarBukitPuchong
See More

User (09/04/2018 17:27)
Assalammualaikum
πŸ‘¨β€πŸ”§πŸ‘¨β€πŸ”§Engine compartment Leaking ~ Toyota Harrier πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘ŒβœŒ
πŸ’˜πŸ‘ https://waze.to/lr/hw282brqqu
... #JomLikeNsinggah #MilleniaAutoProservice #BandarBukitPuchong
See More

User
Saya sudah beberapa kali membuat service kerata di millenia. Saya dan suami sangat berpuashati dengan hasil kerja yg diberikan baik dari bos sampai ke staff nye yg sangat komited. Walaupun kami ada masalah kereta di luar kawasan Alhamdullilah En.Zul sangat membantu untuk memberi kerjasama ketika ada masalah.Terima kasih kepada warga kerja Millenia semoga sentiasa berusaha buat yg terbaik utk pelanggan anda.

Similar Places:

1. Cat murah digital auto colour selangor
Digital auto colour no 53 jalan 1/ 3 sek1 bandarteknologi kajang 43500 kajang selangor, 43500 Kajang, Malaysia
Coordinate: 2.97244, 101.82879
Phone: 0162663016

2. Shivniro Sticker's
Balakong, 43300 Seri Kembangan
Coordinate: 3.02663, 101.72253
Phone: 0125121486

3. Sagacup
Millennium Motorsports Asia, 11 Jalan PJS 11/ 24 , Bandar Sunway. 46150 Petaling Jaya, Malaysia
Coordinate: 3.06713, 101.60197
Phone: 60123205454 (www.millennium.my)

4. JT Car Wash
39, Jalan KU11, Taman Krubong Utama,, 75250 Malacca City, Malacca, Malaysia
Coordinate: 2.26566, 102.2367
Phone: 60172226836

5. Star World Paints Sdn bhd
T5,4 1/ 2 KAWASAN PERINDUSTRIAN RINGAN SENAWANG,JALAN TAMPIN, 70450 Seremban (City)
Coordinate: 2.71037, 101.98303
Phone: 066797988

6. M-Power Technique Authorised REVO and MANIC Dealer -Sunway
30, JALAN PJS 11/ 3, 46150 Petaling Jaya, Malaysia
Coordinate: 3.07017, 101.602
Phone: 0163329321

Copyright Β© 2016 - 2022 ..
VYMaps.com | AboutΒ Us | PrivacyΒ Policy | ListingΒ Submission | Sitemap .