Overview

Т.Ц. Бисер 1ви кат - Продажба на готови Papillon модели
Ателје Козле - Изработка на Papillon модели по желба на клиентките
Контакт: 070 220 744
http://papillon.mk/

Tags

  • Clothing Brand
  • Clothing Company
  • Clothing (brand)

Description

Уште од самиот почеток, идејата и целта беше да се истакне шармот и елеганцијата на жената на нашите простори. Со посветеност и упорност светските модни трендови ги донесовме и прилагодивме на македонскиот пазар

Во нашето Модно студио, внимателно одбраните материјали, низ вештите раце на тимот професионалци, се обликуваат во модерни коктел и вечерни тоалети, обележани со наш својствен белег, што ги прави препознатливи и уникатни.

Особено внимание се посветува на изработката на уникатни венчаници и модели по желба на клиентите, при што со професионални совети и сугестии се исполнуваат сите идеи и фантазии. Најголемо задоволство е сознанието дека сме дел од најважните и најсреќни мигови од животот на припадничките на понежниот пол.

Нашата производствена понуда вклучува и изработка на деловни костими и униформи, со избор на боја, материјал и модел по желба на клиентите. Горди сме што истите со задоволство ги носат вработените во неколку детски градинки, болници и високо образовни институции.

Затоа повеќе од 20 години, спомнувањето на PAPILLON изнудува насмевки и задоволни лица. Дозволете ни и понатаму да бидеме дел од вашите среќни мигови... Со нежниот ДОПИР НА ПЕПЕРУТКАТА.
Т.Ц. Бисер 1ви кат
Ателје - Насеба Козле
Зоран Кипријановски - 070 220 744
email: zoran.kiprijanovski@gmail.com
http://www.papillonss.com.mk/

Location

Rate & Write Reviews