Home - Macedonia - Prilep - Арт Декор
Place Type : Home Goods Store, Home Improvement
Address : Цане Коњарец Бр.38, 7500 Prilep
Coordinate : 41.3464, 21.5544
Phone : 075567976
Rating : 5.00
Facebook : facebook.com/ Арт-Декор-1299596230058..
69 people like this.
Inappropriate listing? Request for Deletion
Like this? Embed to your site
Outdated / incorrect informations? Suggest an Edit or Request for Update

About The Business:

"Арт & Декор" обезбедува услуги на работи во внатрешноста:
*сликарство работа
*боја дела
*Декоративни работи (декорација на ѕидови)

What Other Say:

Google User (21/08/2017 01:12)
Реставрирање на ѕид.

Google User (12/08/2017 22:09)
https://www.facebook.com/SPVS2017/

Google User (01/08/2017 00:55)
Изведба на ѕидови и санирање на ѕидни површини.

Google User (01/08/2017 00:49)
Реставрирање и реконструкција на вашиот дом.

Google User (01/08/2017 00:43)
Малтерисување е процес за примена на различни видови на гипс на ѕидните површини и тавани. На овој начин ќе го добиеме право, мазна и машински површината на ѕидовите. Malter повеќе цели: заштита на ѕидовите од временските услови, обезбедува за термичка и звучна изолација, и има естетска улога - разубавува ѕидната површина. процесот малтерисување може да се врши рачно или механички. Покрај тоа, малтерисување може да се подели според местото на извршување, кога ќе се направи разлика помеѓу надворешната и внатрешната малтерисување. Во зависност од каков вид на ѕид поставата, дали надворешно или внатрешно малтерисани ѕидови,

Other Places:

1. Plocki prilep
Kozara 14, 7500 Prilep
Coordinate: 41.3447428186, 21.5661299229
Phone: 078293937

2. Plocki Плочки керамички
Прилеп, 7500 Prilep
Coordinate: 41.3464, 21.5544
Phone: 075 555 555

3. Akustik Trockenbau
lazani, Prilepec, Prilep, Macedonia
Coordinate: 41.2956, 21.5856
Phone: 075947172

4. Естетика
бул. Гоце Делчев, 7500 Prilep
Coordinate: 41.3464, 21.5544
Phone: 077607463

5. Салон за мебел „Нова форма Нова"- Прилеп
Булевар „Гоце Делчев" 134, Prilep
Coordinate: 41.3429707698, 21.5588021278
Phone: 078/ 288-164

6. Тврда-Градба Прилеп Tvrda-Gradba Prilep
savska 154, Prilepec, Prilep, Macedonia
Coordinate: 41.2956, 21.5856
Phone: 070442966

7. Metalomak Inzenering
8mi Mart, 7500 Prilep
Coordinate: 41.3464, 21.5544
Phone: 078305695

8. Grand İstanbul Bauhaus Vodo Elektro zelezarija Lusteri - Lazani
Prilepsko Lazani city, Lazani, Žitoše, Macedonia
Coordinate: 41.4428186974, 21.3144044153

9. Grombi - ZEBRA
Стара Чаршија Прилеп, 7500 Prilep
Coordinate: 41.3450811134, 21.554338932
Phone: +38975208661

10. Трејд мебел
крагуевачка, Prilep
Coordinate: 41.3464, 21.5544
Phone: 071649306

Copyright © 2016 - 2020
VYMaps.com | About Us | Privacy Policy | Listing Submission