Fantastic experience. Find Captain Kostas (white boat) for a safe and enjoyable adventure. Plan ahead- it is best to go early on a low tide. Bring your goggles- the real show is below the surface.
Gittiğimizde sular biraz yüksekti. Bu nedenle fazla yüzüp, foto çekme şansımız olmadı. Çok bi numarası yok.
Meis Adasına geçerseniz mutlaka gitmelisiniz..muhteşem bir görüntü..yüzmek için 15 dk mola veriyorsun..Sea Kosta’ yı tercih edebilirsiniz..kişi başı 10 Euro..
Mavi bir ışık saçıyorsun yüzeken. Kızım kendini denizkızı sandı.🧜♀️😀Şahane bir deneyimdi. 👌
💙One of the best experience I’ve ever had.Never come back w/out swimming in there.Btw negotiate for the boat tour 😉if you’re lucky enough,you can get a good discount!
Tek kelimeyle müthiş meise gitmişken görmeden asla dönmeyin hatta meise sırf blue cave görmek için gidin
Must visit
Muhteşem! Mağaraya gitmek için Nikos’a (sarı motor) güvenebilirsiniz.
Harika bir lokasyon
Sandalla içeriye girmekte,yüzmekte keyifli. Deniz yükselirse yüzerek girin mağaraya. Çok büyük beklentiniz olmasın Not: Mutlaka aksiyon kamerası götürün suyun altında çekim yapın derim.
Muhteşem bir mavi, sabah erken gitmekte fayda var zira öğleden sonra sular yükseliyor mağaraya giriş zorlaşıyor
Bir çok adada olan mağaradan birini görürseniz hepsini görmüş sayılırsınz.Evet Meis'in koy dışındaki iki uğrak yerinden biri,ilginç ama abartcak bişey yok. Meis' e gitme sebebi filan ??!? Daha neler!
Mutlaka görülmesi gereken bir yer👍
Kesinlikle meis'e gelmek için tek sebep!
A worth seeing hidden beauty
Mağaraya girince ıslık çalın,aciyip oluyo lan
Sea taksi ile 15dk sürüyor. Rüzgar varsa yolculukta dalgalardan biraz dayak yiyorsunuz. Taksiyi doldurursanız kişi başı 10€. Mağaranın içersine giriyor tekne ve sizin yüzmenizi bekliyor.
Günün ilk saatlerinde daha dalgasız. Şnorkel ve palet önerilir. 10€ veya 30₺ daha fazla ödemeyin.6 kişiden fazlası sandalla alçak mağara girişinden geçerken tehlikeli.
Magnificent!
Awesome magical place where Ariel lives originally! Better than the one in Disneyland :)