About

Tags : #PointOfInterest, #Establishment

Location :
Boulevard Brand Whitlock 87 (5th floor), 1200 Brussel

Opening Hours

  • Monday 8:00 AM – 6:00 PM
  • Tuesday 8:00 AM – 6:00 PM
  • Wednesday 8:00 AM – 6:00 PM
  • Thursday 8:00 AM – 6:00 PM
  • Friday 8:00 AM – 6:00 PM
  • Saturday Closed
  • Sunday Closed

6 Reviews

  • Anynomous
    13 September 2017

    Had ik deze recensies maar eerder gelezen, dat had mij tientallen euro's gescheeld voor een ESTA aanvraag. Wrange is, dat enkele luchtvaartmaatschappijen je hier naar toe verwijzen.

  • Anynomous
    31 July 2017

    Slechte service voor wat je eraan betaald. Visum geregeld maar nare bijsmaak van gekregen. Wanneer een formulier niet klopt vullen ze het niet eens beter voor je in, je moet het zelf aanpassen. Terwijl je ruim aan zogenaamde service kosten betaald. Geen aanrader, beter om het via een ander bedrijf te doen of zelf.

  • Anynomous
    14 July 2017

    Dit is wel een hele dure service met verkeerde informatie wij moesten 250 euro betalen in plaats van 100 dollar- een grote volksverlakkerij.

  • Anynomous
    24 April 2017

    200 euro voor 2 ETA's in te laten vullen wat 8 euro per persoon kost.... goed zot

  • Anynomous
    28 March 2017

    Let op gebruik hen niet zij brengen kosten in rekening voor een koerier die zij vooraf niet melden of te wel ze lichten de boel gewoon op. Er is nl geheel geen gebruik gemaakt van een koerier omdat er geen paspoort opgestuurd moets worden. Heb hen al aangebeld voor het TV programma Radar hier staan al heel veel negatieve recenties en ook al met de ANWB in contact hierover gezien deze alles bij hen onder brengen.

    Hans Bouter

  • Anynomous
    04 August 2016

    NIET met CIBT in zee gaan!!!!!

    Ze geven heel onduidelijk weer wat de kostprijs gaat zijn tot op het einde waarna ze het meteen van je rekening schrijven, dit verklaart ook waarom je je creditcard gegevens moet geven in het begin. Prijzen voor servicekosten zijn hallucinant hoog, tot 160€ + de kost van het visum, heel slecht weergegeven op de site waardoor veel mensen hiervoor vallen terwijl zij enkel je papieren die je zelf binnenbrengt (benodigde papieren makkelijk op het internet te vinden) naar de ambbasade van het land brengen en het opnieuw gaan ophalen. Torenhoge bijkomende kosten waar niets over gecommuniceerd wordt. Bv 4€ per inlichting sms'je status visa, ONGEVRAAGD. 20€ voor een VERZEKERING als zij je paspoort kwijtgeraken, je zou toch denken dat dit standaard in de prijs zit als je met een visumkantoor in zee gaat. Kredietkaartkosten: 3.5% van je factuur?! Als je ze hier op aanspreekt geven ze het nonchalante antwoord dat dit in de kleine letters staat en je maar alles moet nalezen want zij doen hun werk goed en naar behoren en de klant is de dommerik. Klantenservice 0,0!

    Dit is een puur oplichtingbedrijf. Wij zijn zo naief en dom geweest om 10 visum bij hun te regelen, waardoor wij, hou je vast, 1300€ servicekosten hebben betaald!!! Wij hebben op voorhand gevraagd wat het zou kosten maar dan krijg je een antwoord in de trend van, dat hangt af van de verloop van je verdere procedures, dit is voor iedereen anders, goed wetende dat het anders hun klanten zou afschrikken. Wij zijn erg dom geweest met hun in zee te gaan uit onervarenheid en naiviteit.
    Mensen denk goed na en probeer je visum zelf te regelen, niet zo moeilijk als je zou denken, laat je niet kaalplukken door de wolven van CIBT !!!!