Campground Park Lodging

Familie Camping International Bomal sur Ourthe

Pré Cawiai 3, 6941 Durbuy

About

Tags : #PointOfInterest, #Establishment

Location :
Pré Cawiai 3, 6941 Durbuy

Opening Hours

  • Monday 10:00 AM – 12:00 AM
  • Tuesday 10:00 AM – 12:00 AM
  • Wednesday 10:00 AM – 12:00 AM
  • Thursday 10:00 AM – 12:00 AM
  • Friday 10:00 AM – 1:00 AM
  • Saturday 10:00 AM – 1:00 AM
  • Sunday 10:00 AM – 1:00 AM

Gallery

9 Reviews

  • Anynomous
    06 November 2017

    Het is een pareltje gelegen aan de Ourthe, ook heel gemakkelijk bereikbaar voor mensen zonder auto, vermits het treinstation van Bomal er vlak naast ligt...nu hou je daar best rekening mee, want je hoort elke trein passeren en dat begint reeds vroeg maar heeft ons totaal niet gestoord.

    Het restaurant/bistro is klein maar dat maakt het super gezellig en was voor de gelegenheid van halloween leuk gedecoreerd. De enige aanmerking die ik erop kan geven was de geur van petroleum in de veranda, het is een manier van verwarmen...maar ik persoonlijk ben er geen voorstander van.

    Het sanitair is netjes onderhouden. Hou er wel rekening mee dat je aan de wastafels enkel koud water hebt en klaarblijkelijk vinden sommige mensen dat niet fijn, ik heb er mij niet aan gestoord en de ene keer ik even warm water nodig had heb ik een bakje water gaan halen in de afwas ruimte. De douche werkt met 50 eurocent voor 5 minuten, je kan je aan een stevige waterstaal verwachten, maar soms valt de druk een beetje weg afhankelijk van iemand anders die koud of warm water afneemt in de buurt met een kleine temperatuur schommeling als gevolg. Bij het douchen steek je u kleding ook best even in een zak, anders is de kans groot dat ze nat worden... Dit heb ik Jaap (mede-eigenaar) wel even gemeld en hij gaat het bekijken of daar geen oplossing voor te vinden is.

    Zou je drempelvrees hebben omdat je geen Frans kan of maar een beetje, laat dit je niet tegenhouden...de uitbaters zijn van Nederland en super vriendelijk, maar doe je iets mis...zal je het ook horen...Ik kan ervan meespreken...maar hun opmerking was terecht en we hebben het opgelost als volwassenen.

    Voor de kinderen is er ook een leuke speeltuin voorzien, ben je u kindje even uit het oog verloren, de kans is groot dat je hem of haar terug vind op de trampoline 😉.

    Om te besluiten geef ik toe dat er wel wat opmerkingen zijn, maar een perfecte camping bestaat niet, het was een zalige week en we gaan gegarandeerd terug, volgende keer wel met een visvergunning en een paar hengels, want die vissen springen voor je neus uit het water en vragen gewoon om gevangen te worden.

    HET WAS DE BESTE CAMPING IN JAREN!

  • Anynomous
    19 September 2017

    Prijs kwaliteit een zeer goede camping
    Sanitair was helemaal in orde (proper)
    Veel activiteiten in de buurt (kayak, fiets, wandelen, lasergame, ...)
    Uitbaters waren afwezig tijdens ons verblijf om persoonlijke redenen, maar voor ons was alles dik in orde!

  • Anynomous
    21 August 2017

    Zeer goed onderhouden niet al te grote camping. Sanitair is proper en het warm water van de douches werk met 50 cent ( 5 min). Mogelijkheden om ontbijt en bbq te bestellen aan correcte prijs. Zeer vriendelijke en correcte uitbaters!

  • Anynomous
    02 July 2017

    This camping site is located along the river and has a nice view to the mountains. But, unfortunately, the caravans are so old and when we had a question or when we had a problem during our stay, the lady manager didn't treat us well and didn't take us seriously. She answers any questions unkindly and in a not nice manner. She even replied to us by air quoting our sentence in our face, like she did not believe what we said!!! And, when we mentioned that it is not a good way of hospitality and we expect the manager to be more patient with the guests, she told us that if you have a problem, you can leave our site!!!
    Now the problems with the caravan:
    There wasn't a tap for the sink, but a small and hard button on the ground to be pressed by foot. And, there wasn't hot water nor a shower. Also, cushions on the couch/bed were rotten and torn.
    So, fortunately, we could find another camping site and left there after only 2 hours.

  • Anynomous
    05 June 2017

    Fantastisch weekend gehad. Ruime plaatsen. Schoon terrein. Schoon sanitair. Vriendelijk personeel wat voor iedereen klaar staat. Uitstekende gevarieerde menukaart vol heerlijke verse gerechten.

  • Anynomous
    05 June 2017

    Een camping van lik me vest geen water bij de caravaan voor honden tien keer niks veel geluikt van ander te weinig douches lang wachten om af te wassen veel sterkte veel mensen op elkaar gezet vriendelijk heid verte zoeken grote mond krijg je nooit weer

  • Anynomous
    01 May 2017

    Het weekend doorgebracht op Camping International te Bomal, van 28 april tot en met 1mei 2017. Zeer vriendelijke en behulpzame uitbaters, mooie rustige camping en het is er leuk vertoeven. Een aanrader voor mensen met Tent, Caravan of mobilhome. Wij gaan er zeker nog terug!!!!!
    Met dank aan de uitbaters. Georges en Sonja.

  • Anynomous
    24 April 2017

    Leuke camping aan de ourthe.
    Met mooie cafetaria en toffe. bediening

  • Anynomous
    17 December 2016

    Cava camping alleen laatste 3dagen kwam er ineens een groep jongeren van 100 man en dat kan deze camping qua sanitair Enzo niet aan