Home - Albania - Shkodër - Kompleksi Dubai
Place Type : Restaurant, Food
Address : Rruga Alibegej, Albania
Coordinate : 42.0396131, 19.4844799
Phone : +355 69 262 7177
Rating : 3.90
Opening Hours :
Monday: 9:00 AM – 12:00 AM
Tuesday: 9:00 AM – 12:00 AM
Wednesday: 9:00 AM – 12:00 AM
Thursday: 9:00 AM – 12:00 AM
Friday: 9:00 AM – 12:00 AM
Saturday: 9:00 AM – 12:00 AM
Sunday: 9:00 AM – 12:00 AM
Inappropriate listing? Request for Deletion
Like this? Embed to your site
Outdated / incorrect informations? Suggest an Edit
Kompleksi Dubai Kompleksi Dubai Kompleksi Dubai Kompleksi Dubai Kompleksi Dubai Kompleksi Dubai Kompleksi Dubai Kompleksi Dubai Kompleksi Dubai

What Other Say:

Google User (21/03/2018 17:35)
Ishte gabimi ynë më i madh për të festuar dasmën atje. Pronarët na premtuan shumë, asgjë nuk është bërë siç kemi diskutuar. fotot në facebook nuk janë reale ata gënjejnë në fytyrën tuaj dhe dekorimi është një fatkeqësi që ata nuk i mbajnë premtimet dhe në fund ju duhet të paguani çmimin e plotë gjithsesi. kurrë më shumë. Ka hotele shumë më të mira në Shkodër që bëjnë gjithçka të përkryer. por jo Kompleksi Dubai.

Google User (10/08/2017 18:01)
E meriton

Google User (05/08/2017 04:55)
Bellissima

Google User (14/06/2017 16:27)
The best ever

Google User (28/11/2016 08:05)
Huge complex ,medium prices. U have a pool here

Other Places:

1. Hotel Bar Restorant Shpija Gjyshit
Shkodër, Albania
Coordinate: 42.0381778, 19.4760242
Phone: +355 69 555 5931(www.shpijaegjyshit.al)

2. Bar Restorant "Dy Urat"
Shkodër, Albania
Coordinate: 42.0425467, 19.4919706

3. Restorant "Legjenda"
Lagjja Ali Begaj 4001, Rruga Agron, Shkodër, Albania
Coordinate: 42.0432646, 19.4893421
Phone: +355 69 933 2024

4. Hotel Leone
4000, E851, Shkodër, Albania
Coordinate: 42.0453305, 19.4896093

5. Freskia (Permanently Closed)
SH1 4, Shkodër 4001, Albania
Coordinate: 42.0472565, 19.4911089
Phone: +355 12345

6. Bar Restorant Green PARK (Permanently Closed)
Shkodër, Albania
Coordinate: 42.0496235, 19.4925755
Phone: +355 69 669 9332

7. Amerika (Permanently Closed)
Rruga Balli i Urës, Shkodër, Albania
Coordinate: 42.050552, 19.492467
Phone: +355 67 233 6946

8. Bar Restaurant Taverna Bexhisteni
Shëtitorja e Molos, Shkodër, Albania
Coordinate: 42.0508426, 19.4927194
Phone: +355 69 539 3323

9. Restorant & Market Haxhari
Rragam, Albania
Coordinate: 42.0621853, 19.5988601
Phone: +355 68 279 8700

10. Bar Restorant Aldo
Renc, Albania
Coordinate: 42.0618432, 19.5512384

Copyright © 2016 - 2020
VYMaps.com | About Us | Privacy Policy | Listing Submission