Fizioterapi dhe Estetike Angeli

Lezhë, Albania
Place Types : Beauty, Cosmetic & Personal Care
Address : Rruga Gjon Pali II.Pallati i kuq prane Katedrales., 4501 Lezhë, Albania
Coordinate : 41.7836, 19.6436
Phone : 021524359
Email :
Social : facebook.com/180281615490227
604 people like this.
Opening Hours :
Monday: 08:00 - 19:00
Tuesday: 08:00 - 19:00
Wednesday: 08:00 - 19:00
Thursday: 08:00 - 19:00
Friday: 08:00 - 19:00
Saturday: 08:00 - 19:00
Sunday: -
Inappropriate listing? Request for Deletion
Like this? Embed to your site
Outdated or incorrect information? Suggest an Edit

About the Business:

VIZITA MJEKSORE-ECO-FIZIOTERAPI

What Others Say about this business:

User (12/02/2019 04:21)
Infrarosso terapi!😊

User (06/02/2019 21:49)
In love with SWISS LINE since 2013!💥😊

User (29/01/2019 04:43)
Oferta e javes!

User (24/01/2019 18:34)
Cdo dite prane Qendres ANGELI do te gjeni:
- eco te pergjithshme - eco kardiake - eco barku... - eco gjiri - eco gjinekologjike - eco per indet e buta - eco per enet e gjakut - eco per tiroide
Ju mirepresim! Shqetesimi juaj eshte Impenjimi yne!
Per rezervime kontaktoni ne 0215 24359 - 0674919362
See More

User (24/01/2019 18:24)
Cdo te premte vizita per reumatizen prane Qendres ANGELI! Ju mirepresim! Shqetesimi juaj eshte Impenjimi yne!
Per rezervime kontaktoni ne 0215 24359 - 0674919362.

User (15/01/2019 23:00)
Cdo te shtune vizita te specializuara kardiologjike prane Qendres ANGELI me mjeken Arketa Pllumi! Shqetesimi juaj eshte impenjimi yne! Jeni te mirepritur!
Per rezervime kontaktoni ne 0215 24359 ose 0674919362.

User (01/03/2017 16:27)
OFERTAT E " ANGELIT " PER MUAJIN MARS!

You might be interested with:

1. Nails Art By Lindaa
ngjitur me kopeshtin e femijeve ,qe ndodhet afer shkolles Migjeni, Mamuras, Lezhë, Albania