Home - Albania - Berat - Bibloterapia-Leximi shëron


loading location map...
Place Types : Bookstore
Address : 30 Vjetori, 5001 Berat, Albania
Coordinate : 40.7126, 19.93847
Phone : 0683322033
Email :
Social : facebook.com/105802977496716
164 people like this.
Inappropriate listing? Request for Deletion
Like this? Embed to your site
Outdated or incorrect information? Suggest an Edit

frequently asked questions (FAQ):

 • Where is Bibloterapia-Leximi shëron?

  Bibloterapia-Leximi shëron is located at: 30 Vjetori, 5001 Berat, Albania.

 • What is the phone number of Bibloterapia-Leximi shëron?

  You can try to dialing this number: 0683322033

 • Where are the coordinates of the Bibloterapia-Leximi shëron?

  Latitude: 40.7126
  Longitude: 19.93847

About the Business:

Në këtë faqe do të gjeni sygjerime për libra me tematik psikologjike të cilët do t'ju ndihmojnë në vendosjen e një marrëdhënie më të paqtë me veten, të tjerët dhe fenomenet e jetës.

What Other Say:

User (19/10/2019 11:43)
"Nëse zemra e një personi është e çliruar nga shqetësimet, mëdyshjet dhe frika, atëherë në mënyrë të natyrshme do të ketë më pak pakënaqësi për botën përreth, ndërkohë që aftësia e saj për të ruajtur gjendjen e lumturisë do të rritet. Rritja e aftësisë sonë për të qenë të lumtur është gjëja më e vlefshme që mund të mësojmë në këtë jetë".
Për porosi kontakt në inboks ose whatsApp-Viber 068 33 22 033

User (18/10/2019 00:44)
Shpesh herë për të motivuar veten duhen jo 100 mënura por pafund mënura sepse secili prej nesh është një qënie e veçntë. Në 100 mënyrat që jep autori ju siguroj se do t'ju se do të shumëfishohen mendimet vetjake për një jetë më emocioniese. Për porosi kontakt në inbox ose në whatsApp-Viber 068 33 22 033

User (17/10/2019 01:44)
Për të mposhtur shqetësimet duhet një dozë e mirë inkurajimi. Në këtë libër do të gjeni një këndvështrim të ri për tu përballur me shqetësimet tuaja. Për porosi kontakt në inbox ose 068 33 22 033. WhatsApp-Viber

User (15/10/2019 18:05)
Njihni gjuhën e trupit, zbuloni ato që nuk shprehin fjalët! Ky libër është i vlefshëm për punonjëdit në shërbimet publike, psikologët, mësuesit dhe të gjithë ata që duan të kuptojnë më tepër.
Për porosi, sms në inbox, whatsApp ose Viber në 068 33 22 033... *Çmimi 1200 lekë*
See More

User (05/10/2019 17:06)
Ti je librat që lexon, filmat që sheh, muzika që dëgjon, njerëzit me të cilët kalon kohën, bisedat tek të cilat përfshihesh. Zgjidh me mençuri se me çfarë e ushqen mendjen tënde!

Similar Places:

1. Libra femijesh -prishtine
brigada 153, 10000 Prishtë, Berat, Albania
Coordinate: 40.4328, 20.2272
Phone: 038564976

2. Librari Kucova
Llukan Prifti, 5301 Kuçovë, Berat, Albania
Coordinate: 40.80019, 19.91611
Phone: 0692264576

Copyright © 2016 - 2022 ..
VYMaps.com | About Us | Privacy Policy | Listing Submission | Sitemap .