Bashkia Lezhe - Pallati i Kultures Dede Ndue Lazri

Lezhë, Albania
Place Types : Art
Address : Sheshi Gjergj Kastrioti, 4501 Lezhë, Albania
Coordinate : 41.781375218, 19.6429016919
Phone : +355682298774
Email :
Rating : 5.00
Social : facebook.com/111235817213945
545 people like this.
Website : www.lezha.gov.al
Opening Hours :
Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00
Saturday: -
Sunday: -
Inappropriate listing? Request for Deletion
Like this? Embed to your site
Outdated or incorrect information? Suggest an Edit

About the Business:

Ketu do te gjeni te gjeni informacione per aktivitetet artistike dhe kulturore te organizuara nga Bashkia Lezhe.

You might be interested with:

1. Barbershop De Leon
Nene Tereza, 4501 Lezhë

2. MAK Dance
Lezhë

3. Sindi Event
Parukeri velari sindi, 001 Shkodër, Albania

4. Sticker Store
Rruga Dervish Hima, 1001 Tirana, Albania

5. Eltoni Production
Përrenjas, Albania

6. Nails.jona
ago agai, Tirana, Albania

7. FANI Krenaria Mirditës
Rrëshen, Albania

8. WeArt Kids Studio
Rruga Frosina Plaku, 1023, Tiranë, Shqipëria, 1001 Tirana, Albania
(www.instagram.com)

9. Teatri i Kukullave Vlore
Vlorë, Vlorë, Albania

10. Mehedi Zena
Elbasan, Albania
(youtu.be)

Copyright © 2016 - 2023
VYMaps.com | About Us | Privacy Policy | Listing Submission