Overview

Management Consulting është kompani konsulente e cila është e përkushtuar t’u ofrojë partneritet dhe ekspertizë profesionale klientëve të cilët kanë interes për zhvillim të qëndrueshëm dhe afatgjatë.

Tags

  • Business Service

Description

Management Consulting është kompani konsulente e cila është e përkushtuar t’u ofrojë partneritet dhe ekspertizë profesionale klientëve të cilët kanë interes për zhvillim të qëndrueshëm dhe afatgjatë.

Location

Rate & Write Reviews