EcoMotors

Pristina, Kosovo
Place Types : Automotive Parts Store
Address : Ahmet Krasniqi, 10000 Pristina
Coordinate : 42.67049, 21.16246
Phone : +38344648808
Email :
Parking : lot, street
Rating : 1.00
Social : facebook.com/2154666534776916
4.6K people like this.
Opening Hours :
Monday: 09:00 - 18:00
Tuesday: 09:00 - 18:00
Wednesday: 09:00 - 18:00
Thursday: 09:00 - 18:00
Friday: 09:00 - 18:00
Saturday: 09:00 - 17:00
Sunday: -
Inappropriate listing? Request for Deletion
Like this? Embed to your site
Outdated or incorrect information? Suggest an Edit

What Others Say About This Business:

User (24/04/2020 09:04)
EcoMotors ju uron muajin e shenjtë të Ramazanit
Ecomotors wishes you the holy month of RamadanTranslated

User (14/04/2020 03:01)
Info !! Përzgjedhja e qytetarëve në bazë të numrit të letërnjoftimit, të cilëve ju lejohet dalja për 90 minuta brenda ditës!
Info!!
The selection of citizens based on the number of id, who are allowed out in 90 minutes in the day!Translated

User (13/04/2020 22:38)
EcoMotors ju sjell ruajtëse të gomave. 📌Rruga Ahmet Krasniqi tek Ambasada e Austris Arbëri -Prishtinë 📱‪+383 44 648 808 Porosite —> Ne ta sjellim në shtëpi!
... #for more power
See More

User (10/04/2020 16:39)
EcoMotors sjell prag për Golf 4!
Sasia : 1 Cmimi : 25euro
... 📌Rruga Ahmet Krasniqi tek Ambasada e Austris Arbëri -Prishtinë 📱‪+383 44 648 808 Porosite —> Ne ta sjellim në shtëpi!
See More

User (07/04/2020 18:46)
EcoMotors ju sjell detergjent vetëshkëlqyes para larjes për veturën tuaj! Sasia : 5L Cmimi : 15euro
📌Rruga Ahmet Krasniqi tek Ambasada e Austris Arbëri -Prishtinë... 📱‪+383 44 648 808 Porosite —> Ne ta sjellim në shtëpi!
#for more power
See More

User (27/03/2020 21:27)
Të nderuar klient!
Bashkangjitur gjeni formen e vërtetimit për lëvizjen e lirë për kompanit,shoqërit që ushtrojnë veprimtarin në sektore që lejohen të punojnë sipas urdhëreses të MEPTINIS bazuar në kodet NACE .
Vërtetimin mund ta shkarkoni në linkun e mëposhtem:
... http://www.atk-ks.org/njoftim-per-tatimpa gues-2/…
See MoreDear customers!

Attached find the form of free movement for the free movement for companies who are allowed to work according to the urdhëreses orders based on the nace orders based on the nace codes.

Certification you can download on the following link:

http://www.atk-ks.org/njoftim-per- tatimpagues-2/…Translated

User (23/03/2020 19:47)
EcoMotors ju sjell doreza të brendit Nitril-Carbon! Ruani veten dhe te afërmit tuaj. 🙏
-Cilësi e plotë e dorës siguron një kontroll të fortë - Rezistente ndaj ujit, pluhurit... - Ngjyra e zezë
Sasia: 200cope Cmimi: 17euro
📌Rruga Ahmet Krasniqi tek Ambasada e Austris Arbëri -Prishtinë 📱‪+383 44 648 808
#for more power
See More

User (23/03/2020 19:40)
EcoMotors ju sjell doreza të brendit Evolve! Ruani veten dhe te afërmit tuaj. 🙏
-Cilësi e plotë e dorës siguron një kontroll të fortë - Rezistente ndaj ujit, pluhurit... - Ngjyra e kaltërt Sasia: 300cope Cmimi: 18euro
📌Rruga Ahmet Krasniqi tek Ambasada e Austris Arbëri -Prishtinë 📱‪+383 44 648 808
#for more power
See More

User (19/03/2020 15:16)
Klient të nderuar. Edhe në këto momente të jashtzakonshme, të cilat nuk është e ditur sa do të zgjasin, EcoMotors po e bën të pamundurën që t’i përgjigjet kërkesave të klientëve, por gjithmonë duke përfillur të gjitha këshillat mjekësore. Prandaj, klient të nderuar në mënyrë që edhe ju të mund t’i perfillni keshillat mjekësore dhe t’i evitoni sa më shumë daljet, EcoMotors do ju sjellë porositë në shtëpinë, servisin apo dyqanin tuaj!
Telefoni jonë është i hapur 24/7! Na thërrisni!
Honorable customers. Even in these exceptional moments, which is not known how long they will last, the ecomotors is doing the impossible to respond to customer requests, but always by giving all medical advice.
Therefore, dear customers so that you can receive medical advice and follow as many exit as possible, ecomotors will bring you orders to your home, service or store!

Our phone is open 24/7! Call us!Translated

User (18/03/2020 17:34)
EcoMotors ju sjell doreza të brendit Gjerman Nitril! Ruani veten dhe te afërmit tuaj. 🙏
-Cilësi e plotë e dorës siguron një kontroll të fortë - Rezistente ndaj ujit, pluhurit... - Ngjyra e zezë
Sasia: 100cope Cmimi: 9euro
📌Rruga Ahmet Krasniqi tek Ambasada e Austris Arbëri -Prishtinë 📱‪+383 44 648 808
#for more power
See More

User (17/03/2020 02:29)
EcoMotors ju sjell doreza të brendit Gjerman Nitril! Ruani veten dhe te afërmit tuaj. 🙏
-Cilësi e plotë e dorës siguron një kontroll të fortë - Rezistente ndaj ujit, pluhurit... - Ngjyra e zezë
Sasia: 100cope Cmimi: 9euro
📌Rruga Ahmet Krasniqi tek Ambasada e Austris Arbëri -Prishtinë 📱‪+383 44 648 808
#for more power
See More

User (11/03/2020 15:32)
EcoMotors ju sjell armë pastruese perfektortë brendit K2!
Cmimi : 65euro
📌Rruga Ahmet Krasniqi tek Ambasada e Austris Arbëri -Prishtinë... 📱‪+383 44 648 808 Porosite —> Ne ta sjellim në shtëpi! Për më shumë info rreth produktit se si përdoret mundeni të klikoni këtu https://www.youtube.com/watch?v=4_LhoYfmO 4s #for more power
See More

User (11/03/2020 15:17)
EcoMotors ju sjell shampo makine & dyll të brendit AUTOLAND për veturën tuaj! Sasia : 5L Cmimi : 10euro
📌Rruga Ahmet Krasniqi tek Ambasada e Austris Arbëri -Prishtinë... 📱‪+383 44 648 808 Porosite —> Ne ta sjellim në shtëpi!
#for more power
See More

User (10/03/2020 21:20)
Përfitoni nga çmimet e ulëta me super cilësi!
📌Rruga Ahmet Krasniqi tek Ambasada e Austris Arbëri -Prishtinë
📱‪+383 44 648 808... Porosite —> Ne ta sjellim në shtëpi!
#for more power
#për më shumë fuqi
See More

User (09/03/2020 18:30)
EcoMotors ju sjell Krah i përparmë i brendit BLIC! Application: VW Model: GOLF IV (1J1) Cmimi :20euro
... 📌Rruga Ahmet Krasniqi tek Ambasada e Austris Arbëri -Prishtinë 📱‪+383 44 648 808 Porosite —> Ne ta sjellim në shtëpi!
#for more power
See More

User (03/03/2020 21:17)
EcoMotors ju sjell Pastrues sistemi dizel dsc!
Cmimi :9euro
... 📌Rruga Ahmet Krasniqi tek Ambasada e Austris Arbëri -Prishtinë 📱‪+383 44 648 808 Porosite —> Ne ta sjellim në shtëpi!
#for more power
See More

User (28/02/2020 19:57)
EcoMotors ju sjell Lopatë për heqjen e borës!
Cmimi :10euro
... 📌Rruga Ahmet Krasniqi tek Ambasada e Austris Arbëri -Prishtinë 📱‪+383 44 648 808 Porosite —> Ne ta sjellim në shtëpi!
#for more power
See More

User (26/02/2020 16:58)
EcoMotors ju sjell mbushës të Iphone dhe Samsung për makinen tuaj.
Cmimi :5euro
📌Rruga Ahmet Krasniqi tek Ambasada e Austris Arbëri -Prishtinë... 📱‪+383 44 648 808 Porosite —> Ne ta sjellim në shtëpi!
#for more power
See More

User (25/02/2020 16:42)
Set i trapit për Audi ,Pasat ,Shkoda 2000-2005! Cmimi :160euro 📌Rruga Ahmet Krasniqi tek Ambasada e Austris Arbëri -Prishtinë 📱‪+383 44 648 808 Porosite —> Ne ta sjellim në shtëpi!
... #for more power
See More

User (18/10/2019 23:17)
SET EMERGJENCE 👈
Doreza Kablla Dritë + Bateria... Mbulesë kunder shiut
Porosite Online 👈 #ecomotors #formorepower
See More

User (17/10/2019 23:13)
Pajisje qe parandalon demtimin e vetures tuaj nga brejtësit!
Car Mouse Controller 🐁 Porosite Online👈
... #ecomotors #formorepower
See More

User (16/10/2019 20:56)
TAG shokun/shoqen qe ka nevoj për një Mp5 Player!
😍Prej 80€ në 60€ (Sasia e limituar)
#ecomotors #formorepower👈

User (14/10/2019 16:44)
Filtrat nga Bosch mbrojnë gjithçka brenda në makinën tuaj. 😃 Duke filluar me sistemet e injektimit përmes motorrit, ata mbajnë papastërtitë, gërryerjen dhe grimcat më të imëta. Porositini tani në Ecomotors. 📱 +383 44 648 808

User (12/10/2019 16:16)
Ecomotors sjell Vajin Origjinal te BMW. 😀 ☑ Tregon një përmirësim të konsumit te karburantit. ☑ Mbron motorrin nga llumi, i cili mundëson një jetëgjatësi të shërbimit të motorrit. ☑ Mbledh grimcat e papastertise, dhe redukton depozitimin e tyre ne motorr. ☑ Ka tendencë më të ulët për t'u avulluar, gjë që çon në një konsum të ulët të naftës dhe vajit. ☑ Siguron një performancë të shkëlqyeshme ne temperatura të ulëta, deri në -40 ° C. 😉 Mirësevini në Ecomotors!

User (10/10/2019 20:57)
Tepiha origjinal të gomes! 👈
Brand:PORSCHE Model:CAYENNE (92A) Brand:VW... Model:TOUAREG (7P5, 7P6)
#for #more #power
See More

User (09/10/2019 18:23)
SET ORIGJINAL PËR BMW
Funksional për keto modele:
Brand:BMW... Model:3 (E46) Model:3 COUPE (E46) Model:3 KABRIOLET (E46) Model:3 TOURING (E46) Model:5 (E60) Model:5 TOURING (E61) Model:7 (E65, E66, E67) Model:X3 (E83) Model:X5 (E53)
See More

User (07/10/2019 17:21)
Antifriz nga prodhuesi gjerman CARTECHNIC!🇩🇪
G13, G12, G11 1.5L👈
... #for #more #power
See More

User (04/10/2019 21:02)
Falënderojmë klientët tanë për besimin dhe bashkëpunimin.🥰 Puna jonë më së miri tregohet në këto foto.👈
#for #more #power

User (25/09/2019 21:22)
Falënderojmë klientët tanë për besimin dhe bashkëpunimin.🥰 Puna jonë më së miri tregohet në këto foto.👈
#for#more#power

User (24/09/2019 20:52)
Çelës Automatik për Hapjen dhe Mbylljen e Vetures tuaj me sistem qendor në Veturë!🔑
#for #more #power

User (20/09/2019 20:17)
Kushinetat Industriale nga brendi i njohur FAG, mund ti gjeni vetëm tek EcoMotors 👈
#for #more #power

User (02/05/2019 16:08)
Folie kundër shiut për vetëm 5€
Porosite —> Ne ta sjellim në shtëpi!
#for more power

User (29/04/2019 20:17)
Super ofertë vetëm 7 ditë në EcoMotors
Mbështetëse të dorës për vetëm 18€
Sasia e limituar
... Porosit online
#for more power
See More

User (29/04/2019 15:56)
Super ofertë vetëm 7 ditë në EcoMotors
Mbështetëse të dorës për vetëm 14€
Sasia e limituar
... Porosit online
#for more power
See More

User (27/04/2019 14:14)
Sprej K2 për pastrim të karrigave vetëm 5€
Porosite —> Ne ta sjellim në shtëpi!
#for more power

User (26/04/2019 17:53)
Drita të pasme për GOLF 2 vetëm në EcoMotors
Porosite —> Ne ta sjellim në shtëpi!
#for more power

User (23/04/2019 17:44)
Kushinetat origjinal të FAG-ut mund ti gjeni vetëm në EcoMotors
Porosite —> Ne ta sjellim në shtëpi!
#for more power

User (20/04/2019 14:47)
Vetulla për BMW F10 vetëm 15€
Porosit online
Sasia e limituar
... #for more power
See More

User (19/04/2019 17:13)
Vetulla për GOLF IV, V, VI për vetëm 10€
Porosit online
Sasia e limituar
... #for more power
See More

User (17/04/2019 13:09)
Mbulesë Bagazhi për te gjitha llojet e veturave
Porosit online
#for more power

User (15/04/2019 13:01)
Aromë për veturën tuaj nga brendi më i njohur i aromave.
Porosit online
#for more power

User (09/04/2019 20:54)
SUPER OFERTË PËR VETËM 75€
AUDI SPORTBACK 1.6TDI - 2.0TDI 2004-2015 4L Vaj Castrol 5w30 4 Filtera
... Diagnoza kompjuterike - FALAS Ndrrimi i vajit dhe filterave - FALAS Kontrrollimi i trapit të veturës - FALAS
#for more power
See More

User (08/04/2019 13:16)
SUPER OFERTË
Drita LED H7 prej 40€ në 25€
Porosit online
... Sasia e limituar
#for more power
See More

User (06/04/2019 15:11)
SUPER OFERTË
Drita LED prej 35€ në 10€
Porosit online
... Sasia e limituar
#for more power
See More

User (05/04/2019 16:22)
Vaj special per gara 10w60
Porosite —> Ne ta sjellim në shtëpi!
#for more power

User (03/04/2019 17:11)
Karrige Sport Tuning për vetëm 180€
Vetëm me porosi
Porosit online
... #for more power
See More

User (01/04/2019 17:01)
Sport Air Filter për vetëm 15€
Porosite —> Ne ta sjellim në shtëpi!
#for more power

User (26/03/2019 15:55)
Shadow Lights
Drite LED me Emblemën e veturës tuaj për vetëm 15€
Porosite —> Ne ta sjellim në shtëpi!
... #for more power
See More

User (25/03/2019 14:49)
Shadow Lights
Drite LED me Emblemën e veturës tuaj për vetëm 15€
Porosite —> Ne ta sjellim në shtëpi!
... #for more power
See More

User (03/11/2018 16:44)
Cilindra dhe riparues të cilindrave
#për më shumë fuqi

User (02/11/2018 19:19)
Bumpers për të gjitha llojet e veturave
#for #more #power

User (01/11/2018 15:37)
LED drita për veturen tuaj për vetëm 14.99€
#për më shumë fuqi

User (31/10/2018 21:17)
Senzor parkingu për vetëm 15.99€
#për më shumë fuqi

User (30/10/2018 19:15)
Vaj për kamiona dhe autobusa për vetëm 5.49€ 1L
#për më shumë fuqi

User (27/10/2018 15:07)
Kabllot e ndezjes dhe kandelat BOSCH
#për më shumë fuqi

User (26/10/2018 15:02)
ANTIFRIZ G11 & G12
MADE IN GERMANY
#for #more #power

User (25/10/2018 19:08)
LED shirit për të gjitha llojet e veturave
#për më shumë fuqi

User (24/10/2018 19:18)
Mos vozit Mercedes pa emblemë
#për më shumë fuqi

User (23/10/2018 16:39)
Bateri 4 MAX me 24 muaj garancion vetëm 0.83cent Amperi
#for #more #power

User (22/10/2018 13:32)
Tepiha origjinal gome për vetura SUV
#for #more #power

User (20/10/2018 20:34)
RADIATOR,INTERKULLER,TERMOSTAT PER VETURA & KAMIONA
#for #more #power

User (19/10/2018 22:41)
Litar për xham të veturave
#for #more #power

User (19/10/2018 14:41)
Set filterash dhe vaj origjinal për BMW
#for #more #power

User (18/10/2018 21:39)
DISQE PER VETURA DHE KAMIONA
#for #more #power

User (17/10/2018 18:07)
INA & FAG KUSHINETA
#for #more #power

User (15/10/2018 18:26)
Eco Motors sjell per ju brendin Gjerman INA të kushinetave
#for #more #power

User (13/10/2018 21:45)
AIR SPORT FILTER
BRENDI : PIPERCROSS
#for #more #power

User (12/10/2018 20:48)
AIR SPORT FILTER
BRENDI : K & N
#for #more #power

You might be interested with:

1. Auto Service Vali
Pristina

2. Autopjesë Rafuna
M25-2, Veternik, 10000 Pristina, Kosovo
(www.instagram.com)

3. AUTO PJESË BEKA
rruga. Vllëzrit Fazliu, Kodra e trimave, 10000 Pristina, Kosovo

4. Auto Point-S
Ahmet Krasniqi Dragodan, 10000 Pristina

5. Unoffical N.T.P " EMI "
lipjan janjev, 98744 Lipjan

6. Prishtina Auto L.L.C
(www.prishtina-auto.com)

7. AutoPjesë Partner
Vranjevcë (tek reiffeisen bank), 10000 Pristina, Kosovo

8. Nissan Service makolli RKS Prishtinë
Tauk Bahqe Dr lec gradica, 10000 Pristina, Kosovo

9. Auto Servis Armendi
Milloshev/ Obiliq, Milloshevë, Kosovo

10. Auto Service FIRI
10000 Pristina, Kosovo

Copyright © 2016 - 2023
VYMaps.com | About Us | Privacy Policy | Listing Submission