Home - Malaysia - Terengganu - Noor Arfa Batik - HQ
Place Types : Product/Service
Address : Noor Arfa Craft Complex 4153K Kawasan Perindustrian Chendering Kuala Terengganu Terengganu Darul Iman, 21080 Kuala Terengganu
Coordinate : 3.16423, 101.69891
Phone : 0103571070
Email :
Rating : 5.00
Social : facebook.com/noorarfa
15K people like this.
Website : www.noorarfa.com
Opening Hours :
Monday: 09:00 - 21:00
Tuesday: 09:00 - 21:00
Wednesday: 09:00 - 21:00
Thursday: 09:00 - 21:00
Friday: 09:00 - 21:00
Saturday: 09:00 - 21:00
Sunday: 09:00 - 21:00
Inappropriate listing? Request for Deletion
Like this? Embed to your site
Outdated or incorrect information? Suggest an Edit

frequently asked questions (FAQ):

  • Where is Noor Arfa Batik - HQ?

    Noor Arfa Batik - HQ is located at: Noor Arfa Craft Complex 4153K Kawasan Perindustrian Chendering Kuala Terengganu Terengganu Darul Iman, 21080 Kuala Terengganu.

  • What is the phone number of Noor Arfa Batik - HQ?

    You can try to dialing this number: 0103571070 - or find more information on their website: www.noorarfa.com

  • What is the opening hours of Noor Arfa Batik - HQ?

    Monday: 09:00 - 21:00
    Tuesday: 09:00 - 21:00
    Wednesday: 09:00 - 21:00
    Thursday: 09:00 - 21:00
    Friday: 09:00 - 21:00
    Saturday: 09:00 - 21:00
    Sunday: 09:00 - 21:00

  • Where are the coordinates of the Noor Arfa Batik - HQ?

    Latitude: 3.16423
    Longitude: 101.69891

About the Business:

NACC 09-6179700
AIRPORT KT 09-6621700
KIJAL 09-8640700
BUSANA MARA 03-26021700
CENTRAL MARKET 03-22732700
KG BARU 03-26020700

Description:

NACC 09-6179700
AIRPORT KT 09-6621700
KIJAL 09-8640700
TOWN KT 09-6263700
MELAKA 06-2820700
KL 03-26021700
CM 03-22732700
KG BARU 03-26020700

What Other Say:

User (06/09/2018 15:58)
Antara koleksi terbaru kain sarung Sri Terengganu yang mendapat sambutan ramai. Siapa lagi yang belum ada koleksi ni? . Jom cuci mata di @noorarfacatalogue dan shopping dengan Noor Arfa dengan melayari website www.noorarfa.com. . #noorarfa #batiktradisional #malaysianbatik#RajaBatikSarungMalaysia#J anganPulangTanpanya

User (06/09/2018 15:56)
Poncho top ni boleh juga dipakai dengan kain sarung Sri Terengganu untuk tone down kan warna poncho top. Mesti penampilan anda nampak sweet je! . Jom cuci mata di @noorarfacatalogue dan shopping dengan Noor Arfa dengan melayari website www.noorarfa.com. . #noorarfa #batiktradisional #malaysianbatik#RajaBatikSarungMalaysia#J anganPulangTanpanya

User (06/09/2018 15:02)
Tutorial shawl Noor Arfa ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #rajabatiksarungmalaysia #janganpulangtanpanya

User (06/09/2018 11:58)
Lelaki dan tali leher tak dapat dipisahkan. Apa kata tambah satu lagi koleksi tali leher anda dengan tali leher batik dari Noor Arfa. Baru lah lengkap koleksi tali leher dalam almari tu! ๐Ÿ˜‰ . Jom cuci mata di @noorarfacatalogue dan shopping dengan Noor Arfa dengan melayari website www.noorarfa.com. . #noorarfa #batiktradisional #malaysianbatik#RajaBatikSarungMalaysia#J anganPulangTanpanya

User (06/09/2018 11:09)
PAKAI PRODUK BATIK FAKE, ANDA MUNGKIN TERJEBAK SEKALI!

User (06/09/2018 10:14)
Hye Selamat Pagi Semua!๐Ÿ˜
Mulakan pagi anda dengan senyuman ya! In Sya Allah aura positif itu dapat membantu anda dalam menempuh segala cabaran dan dugaan hidup.
Anda pernah tengok corak songket? Ada satu bunga tu mesti ada dalam sehelai kain songket. Sebenarnya itu bukan bunga, tapi Tampuk Manggis.
... Dari corak tu, boleh buat design t-shirt taw! lawa sangat jadi t-shirt tu. Admin pun berkenan!๐Ÿ˜
#rajabatiksarungmalaysia #janganpulangtanpanya
See More

User (05/09/2018 14:19)
Pelbagai pilihan corak kemeja batik lengan pendek khas buat anak muda yang suka bergaya dengan baju batik dengan stail kasual ๐Ÿ˜™๐Ÿ˜Š . Jom cuci mata di @noorarfacatalogue dan shopping dengan Noor Arfa dengan melayari website www.noorarfa.com . .... #noorarfa #batiktradisional #malaysianbatik #RajaBatikSarungMalaysia #JanganPulangTanpanya
See More

User (05/09/2018 14:18)
Siapa bilang gadis melayu tak menawan~ ha..lagi menawan bila gayakan kain sarung Sri Terengganu dan Sri Chendering ni tau! Nampak manis, ayu semualah! ๐Ÿ˜‰ . Jom cuci mata di @noorarfacatalogue dan shopping dengan Noor Arfa dengan melayari website www.noorarfa.com . .... #noorarfa #batiktradisional #malaysianbatik #RajaBatikSarungMalaysia #JanganPulangTanpanya
See More

User (05/09/2018 11:55)
VIRAL BATIK FAKE ???? JANGAN SOKONG BARANGAN FAKE ! Jangan lupa temujanji kita esok dalam rancangan Tik-Talk. Haaa, minggu ni topik menarik menanti anda !! Saksikan esok hari. #rajabatiksarungmalaysia #janganpulangtanpanya

User (05/09/2018 09:57)
Jom layan ! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜โค๏ธโค๏ธโค๏ธ pakai macam tu pun macam cantik je macam comel je ๐Ÿ˜ #rajabatiksarungmalaysia #janganpulangtanpanya

User (05/09/2018 09:22)
Rambang mata pulak bila tengok warna warni poncho top ni. Anda rasa yang sama tak? Dengarnya poncho top ni antara top yang best seller kat Noor Arfa ni โค . Jom cuci mata di @noorarfacatalogue dan shopping dengan Noor Arfa dengan melayari website www.noorarfa.com. . #noorarfa #batiktradisional #malaysianbatik#RajaBatikSarungMalaysia#J anganPulangTanpanya

User (04/09/2018 16:18)
Macam ramai je yang suka kain sarung warna pastel macam ni. Betul ke tak? Sebab tu atas permintaan ramai kami keluarkan lagi corak baru khas untuk anda semua tau ๐Ÿ˜˜ . Apa tunggu lagi? Mai pilihโ€ฆ . Jom cuci mata di @noorarfacatalogue dan shopping dengan Noor Arfa dengan melayari website www.noorarfa.com.... . #noorarfa #batiktradisional #malaysianbatik#RajaBatikSarungMalaysia#J anganPulangTanpanya
See More

User (04/09/2018 14:24)
Sempena awal Muharam & Hari Makaysia, Noor Arfa baik hati nak bagi 30% diskaunn kepada semua pemegang kad keahlkian Noor Arfa. #rajabatiksarungmalaysia #janganpulangtanpanya

User (04/09/2018 13:59)
Hye Semua!๐Ÿ˜
Lunch dok lagi belake semua tu? Hehe. Admin ada nak share tip ni. Siapa sini ada kain boleh lah amal tip ni. Ada ke yang tak ada kain kt rumah?๐Ÿ˜‚
Masalah ini mesti terjadi dekat semua kan? Maklum lah kita kan berada di iklim Khatulistiwa, panas dan lembab sokmo lah jawabnya.๐Ÿ˜‰
... #rajabatiksarungmalaysia #janganpulangtanpanya
See More

User (04/09/2018 13:36)
Alahai ponco top ni tak pernahlah tak cantik. Kalau boleh nak semua warna dalam almari tu. Boleh pakai dengan kain atau palazzo. Nak gaya lagi kasual boleh pakai dengan jeans tau! . Jom cuci mata di @noorarfacatalogue dan shopping dengan Noor Arfa dengan melayari website www.noorarfa.com. . #noorarfa #batiktradisional #malaysianbatik#RajaBatikSarungMalaysia#J anganPulangTanpanya

User (04/09/2018 09:36)
Ada yang suka beli baju siap, ada pulak yang suka tempah sebab boleh design sendiri. Untuk tempah mestilah nak beli kain pasang kan? Apa lagi kat Noor Arfa ni macam-macam corak kain pasang ada. Tinggal pilih je! . Jom cuci mata di @noorarfacatalogue dan shopping dengan Noor Arfa dengan melayari website www.noorarfa.com. . #noorarfa #batiktradisional #malaysianbatik#RajaBatikSarungMalaysia#J anganPulangTanpanya

User (03/09/2018 15:44)
Banyak corak cecantik, material pulak macam ni ๐Ÿ‘, selesa dipakai, serap peluh, apa lagi anda nak? Semuanya ada pada kemeja batik kami tau โค . Jom cuci mata di @noorarfacatalogue dan shopping dengan Noor Arfa dengan melayari website www.noorarfa.com. . #noorarfa #batiktradisional #malaysianbatik#RajaBatikSarungMalaysia#J anganPulangTanpanya

User (03/09/2018 15:07)
Siapa kata baju kemeja batik macam ni sesuai untuk golongan pakcik-pakcik je? Salah tu! Cuba anda gayakan dengan jacket denim, mesti nampak cool! ๐Ÿ˜Ž . Jom cuci mata di @noorarfacatalogue dan shopping dengan Noor Arfa dengan melayari website www.noorarfa.com. . #noorarfa #batiktradisional #malaysianbatik#RajaBatikSarungMalaysia#J anganPulangTanpanya

User (03/09/2018 15:05)
Salam dan selamat petang! Cantikkan dua-dua poncho top ๐Ÿ˜ Antara 2 warna ni yang mana anda suka? . Jom cuci mata di @noorarfacatalogue dan shopping dengan Noor Arfa dengan melayari website www.noorarfa.com. . #noorarfa #batiktradisional #malaysianbatik#RajaBatikSarungMalaysia#J anganPulangTanpanya

User
I like this noor arfa batik cantik selesa dan moden

Similar Places:

1. Mee Udang Mak Jah Kerteh
Lorong 14, Perumahan Panelex, 24300 Kerteh Kerteh
Coordinate: 4.499037, 103.434373
Phone: 0108736658

2. Andalif Tomyam
Jalan Air putih makcili, 24000 Kemaman, Terengganu, Malaysia
Coordinate: 4.24031199567, 103.40389967
Phone: +601161012421

3. Cuckoo Paka
Lot 120, Jalan Besar Paka, 23100 Dungun, Terengganu., 23100 Dungun, Terengganu, Malaysia
Coordinate: 4.75594, 103.40893
Phone: 01135151978 (www.wasap.my)

4. Faezah Kamarudin.Official
perumahan panelex, 24300 Kemaman, Terengganu, Malaysia
Coordinate: 4.50436090853, 103.434519768
Phone: +60107620488

5. Tinted Murah Kuala Terengganu
Tint shop RIA RALLY 844 TINTED 1363 Jalan Wakaf Beruas Depan Restoran Harmoni Wakaf Beruas, 20050 Kuala Terengganu
Coordinate: 5.30402948275, 103.122611046
Phone: +60109798400

6. Plus Hair Style Saloon Penang
4E-01-06 , Lorong Semarak Api 1 , Farlim , 11500 Ayer Itam , Pulau Pinang ., 11500 Penang Island, Penang, Malaysia
Coordinate: 5.38598308706, 100.283656874
Phone: +6048289241 (plus-hair-style-saloon.business.site)

Copyright ยฉ 2016 - 2022 ..
VYMaps.com | Aboutย Us | Privacyย Policy | Listingย Submission | Sitemap .