Home - Malaysia - Selangor - Cakotiau Seventeen
Place Types :
Address : Jalan 17/2, 46400 Petaling Jaya, Malaysia
Coordinate : 3.11988, 101.63486
Phone : 0162335274
Email :
Rating : 5.00
Social : facebook.com/312562789108602
249 people like this.
Inappropriate listing? Request for Deletion
Like this? Embed to your site
Outdated or incorrect information? Suggest an Edit

frequently asked questions (FAQ):

  • Where is Cakotiau Seventeen?

    Cakotiau Seventeen is located at: Jalan 17/2, 46400 Petaling Jaya, Malaysia.

  • What is the phone number of Cakotiau Seventeen?

    You can try to dialing this number: 0162335274

  • Where are the coordinates of the Cakotiau Seventeen?

    Latitude: 3.11988
    Longitude: 101.63486

About the Business:

We bring the most famous Penang street food Char Kuey Tiaw with a real taste of Penang Char Kuey Tiaw.
Do like our instagram cakotiauseventeen

What Other Say:

User (04/04/2018 13:40)
Selamat petang

User (08/07/2017 16:46)
Hari ini kami berada di Jamuan Hari Raya. Tempahan Char kuey tiaw dan otak-otak. Semoga semua berjalan lancar. Kepada yang berminat boleh hubungi kami 0162335274. Kami akan berikan servis yang terbaik.. #cakotiauseventeen #kambingbakarkelanajaya #dstreetlorry... #openhouse #katering
See more

User (07/07/2017 16:28)
Alhamdulillah..selesai sudah tempahan bagi Jamuan Hari Raya Unit ECER JKR. Char kuey tiaw, otak-otak dan pulut panggang..Semoga berpuas hati dengan servis kami..
Berminat untuk membuat tempahan bagi Jamuan hari raya atau majlis-majlis keraian lain boleh hubungi kami di talian 016-2335274 #charkueytiaw #cakotiau... #jamuanhariraya #openhouse #dstreetlorry
See more

User (20/05/2017 18:52)
Memperkenalkan menu baru kami..nasi kambing bakaq..perut kenyang hati senang..puaihhh hati..mai mai mai..boh seround dulu.. #dstreetlorry #charkueytiaw #kambingbakar #charkueytiawkambingbakar... #charkueytiawsotongbakar #nasikambingbakar #foodtruckmalaysia #streetfood #malaysianfood
See more

User (10/05/2017 15:20)
mari2!!! jom lepak kat karnival wow stadium bukit jalil pada 10/5/17 - 11/5/17 pekena char kuey teow kami macam2 ada!!

User (05/05/2017 20:31)
as salam. hari jumaat yang barakah dihujani dengan rahmatnya. terima kasih kepada pelanggan yang setia bersama kami walaupun hujan.

User (14/04/2017 08:58)
"Great things in business are never done by one person. They're done by a team of people." #foodgasm #foodgasmalaysia #penangfood #streetfood #kambingbakarkelanajaya #cakotiauseventeen #cakotiaukambing #charkueytiawkambing #dstreetlorry

User (12/04/2017 23:00)
as salam semua. jgn lupa menyaksikan petunjukkan api dan merasa menu hot kami cakotiaw kambing bakar dia tapak urban street dining setiap selasa hingga sabtu jam 6pm-12am

User (12/04/2017 07:34)
Selamat pagi semua.. Semoga urusan ampa dipermudahkan dan diberkati olehNya.. #cakotiauseventeen #kambingbakarkelanajaya #morning #streetfood #penangfood #foodgasmalaysia #foodgasm #foodtruck

User (08/04/2017 01:37)
Alhamdulillah. lama dah tak jumpa sifu chef wan (m.a.c) datang melawat ke foodtruck kami pekena 'cha king'.

User (26/03/2017 08:36)
terima kasih pd customer yg ohsem. kami buka semula pada hari selasa ye. mUahx!

User (04/03/2017 18:08)
We're here at Tapak Urban again.. Mai lekaih sebelum abih.. Abg bwk lebih hr nie..pada yg tk dpt merasa smalam meh mai mlm nie plak.. Abg masak lg hari nie.. khas utk semua pelanggan abg.. pis yo..!!!

User (03/03/2017 11:58)
Salam jumaat semua..penghulu segala hari..Jumpa kami di Tapak Urban @ Jalan Ampang bersebelahan Corus Hotel pada malam nie dan esok.. bley try cakotiau king kami (cakotiau + kambing bakaq) yg meletopp bak hang.. Jumpa anda disana.. !!!! Kambing Bakar Kelana Jaya

User (27/02/2017 19:28)
Dulu 1 chef..skang 2 chef abg bg kat ampa semua..bg ampa semua tk menunggu lama..kami tambah baik utk keselesaan pelanggan..meh dtg hip park kl mlm nie..ok go..!!!

User (25/02/2017 13:43)
Roster update.
Sabtu. 25/2/2017 Hari ni kitorang akan ada di UPM Serdang. Start jam 5pm hingga pagi insyaAllah.
... Isnin. 27/2/2017 Kami akan berada di HipPark KL, Pandan Jaya. Jam 6pm hingga 12am. InsyaAllah.
Selasa. 28/2/2017 Kami akan kembali ke tapak pasar malam Sungai Way. Jam 7pm hingga 1am. InsyaAllah.
Rabu. 01/3/2017 Kami akan berada di Tapak Urban Street Dining, Jalan Ampang. Jam 6pm hingga 12pm.
Sekian, Yang menjalankan tugas. Kambing Bakar Kelana Jaya Cakotiau Seventeen
See more

User (21/02/2017 21:05)
Hasil gabungan Kambing Bakar Kelana Jaya dengan Cakotiau Seventeen
Meletop baq ang.

User (21/02/2017 14:41)
tu diaaaa. selesai sudah sesi basuh membasuh keta kebal. hanya untuk customer kami yg ohsem. bau maya karim bak hang truck kami. jumpa anda semua di port biasa naaaa

User
Sedap and berbaloi dengan harga . Tak rugi datang, harga air pun murah

Similar Places:

1. Taiping Nyonya House
Taiping, Perak
Coordinate: 4.85179, 100.7413216

2. Nyonya Suan Signature
102 Jalan Tokong Kampung Tiga, 75200 Malacca City
Coordinate: 2.19814466292, 102.244990113

3. Bonjour café & restaurant
16-G Jalan Setia Dagang U13/ AJ Seventh Avenue Setia Alam, 40170 Shah Alam, Malaysia
Coordinate: 3.1083599, 101.46824
Phone: 60333589177 (bonjourcafe.com.my)

4. Nam Heong Klia2
Klia2 Arrival Hall, Sepang, Malaysia
Coordinate: 2.744067633, 101.685277398

5. Medan Selera
19 Taman Selera Jalan Othman, 46000 Petaling Jaya, Malaysia
Coordinate: 3.08715929932, 101.64638639
Phone: +60122694842

6. Medan Selera Adikku
Medan Selera Adikku, 43000 Kajang, Malaysia
Coordinate: 2.97214, 101.75516

Copyright © 2016 - 2022 .
VYMaps.com | About Us | Privacy Policy | Listing Submission | Sitemap .