Home - Malaysia - Terengganu - Banana Boat "Nik Watersport"
Place Types : Amateur Sports Team, Beach, Boat Tour Agency
Address : pantai bukit kluang, 22200 Kampung Besut, Terengganu, Malaysia
Coordinate : 5.80513716149, 102.601185452
Phone : 0148188384
Email :
Rating : 5.00
Social : facebook.com/598323150341613
4.8K people like this.
Opening Hours :
Monday: -
Tuesday: -
Wednesday: -
Thursday: -
Friday: 09:00 - 17:00
Saturday: 09:00 - 17:00
Sunday: -
Inappropriate listing? Request for Deletion
Like this? Embed to your site
Outdated or incorrect information? Suggest an Edit

frequently asked questions (FAQ):

  • Where is Banana Boat "Nik Watersport"?

    Banana Boat "Nik Watersport" is located at: pantai bukit kluang, 22200 Kampung Besut, Terengganu, Malaysia.

  • What is the phone number of Banana Boat "Nik Watersport"?

    You can try to dialing this number: 0148188384

  • What is the opening hours of Banana Boat "Nik Watersport"?

    Monday: -
    Tuesday: -
    Wednesday: -
    Thursday: -
    Friday: 09:00 - 17:00
    Saturday: 09:00 - 17:00
    Sunday: -

  • Where are the coordinates of the Banana Boat "Nik Watersport"?

    Latitude: 5.80513716149
    Longitude: 102.601185452

About the Business:

Kami menyediakan perkhidmatan sukan air seperti banana boat dan pakej menaiki bot ke Pulau Rhu

What Other Say:

User (19/08/2018 18:41)
Hari Raya Aidiladha dah semakin dekat kan❓ . JOM ceriakan hari raya anda bersama orang tersayang di Pantai Bukit Keluang🤗 . #SHARE & #TAG nama rakan2 korang ke dalam komen ini sekarang... . Tempahan dibuka sekarang untuk tarikh 23/24/25 pada minggu raya ini.. . Jom buat tempahan sekarang bersama crew #NIKWATERSPORT sekarang . http://nikwatersport.wasap.my/ http://nikwatersport.wasap.my/ http://nikwatersport.wasap.my/ 0148188384_abe nik📞 . #nikwatersport #pulaurhu #pantaibukitkeluang
See More

User (14/08/2018 17:32)
#bananabot+#bandwagon+#snorkeling❗❗ #bananabot+#bandwagon+#snorkeling❗❗ #bananabot+#bandwagon+#snorkeling❗❗ . #SHARE & #TAG nama rakan2 korang ke dalam ruangan komen sekarang... . Jom booking sekarang untuk tarikh 17/18 iaitu pada hari jumaat&sabtu ini . Masih ada kekosongan untuk korang yang berminat . Sebarang pertanyaan atau tempahan korang boleh call@ws no dibawah
http://nikwatersport.wasap.my/ http://nikwatersport.wasap.my/ http://nikwatersport.wasap.my/ 0148188384 abe nik
See More

User (09/08/2018 20:05)
Tempahan dibuka untuk hari jumaat & sabtu . #SHARE & #TAG nama rakan2 korang❗❗❗ #SHARE & #TAG nama rakan2 korang❗❗❗ #SHARE & #TAG nama rakan2 korang❗❗❗... . Tekan link dibawah utk buat tempahan http://nikwatersport.wasap.my/ http://nikwatersport.wasap.my/ http://nikwatersport.wasap.my/ 0148188384_abe nik
See More

User (08/08/2018 18:23)
Haiii korang❗❗❗ . Dah ready untuk buat tempahan dgn crew banana bot kami pada hari #jumaat & #sabtu ni❓❓❓ . InsyaAllah korang akan berpuashati dgn layanan servis yang diberikan oleh crew banana bot kami🤗... . Untuk buat tempahan dgn kami mudah jerrr..korang call@ws je ke no ni http://nikwatersport.wasap.my/ http://nikwatersport.wasap.my/ http://nikwatersport.wasap.my/ 0148188384_abe nik😊 . No #DEPOSIT dikenakan..kerana kami hanya mencari customer yang betul2 berminat utk bersama crew kami #nikwatersport#bananabot #bandwagon #bukitkeluang #pulaurhu#pantaibukitkeluang #snorkeling#hiking
See More

User (05/08/2018 23:46)
Pernah lihat #BandWagon tapi tak berkesempatan untuk naik di Port Dickson atau di Pulau Pinang dan Langkawi❓❓❓ . #KORANG tak perlu risau kerana sekarang di Pantai Bukit Keluang dah boleh didapati permainan band wagon ini.. . Jika korang sampai ke Pantai Bukit Keluang..korang cari khemah #bananaboatNikWatersport kerana di tempat kami sahaja yang mempunyai permainan selain banana bot..... . Kami hanya beroperasi pada hujung minggu dan cuti2 sekolah sahaja . ======================= Jom #LIKE #SHARE & #TAG KAWAN2 ✅ Jom #LIKE #SHARE & #TAG KAWAN2 ✅ Jom #LIKE #SHARE & #TAG KAWAN2 ✅ ======================= . KAWAN2 korang mesti sukakan aktiviti air ini.. . Jika korang tak jumpa khemah kami..#korang boleh call@ws ke no dibawah . http://nikwatersport.wasap.my/ http://nikwatersport.wasap.my/ http://nikwatersport.wasap.my/ 0148188384_abe nik📞 . #nikwatersport #pulaurhu #pantaibukitkeluang
See More

User (02/08/2018 19:05)
Done trip snorkeling di Pulau Rhu 80pax drp SMK Kubang Kerian Kelantan pada hari ini😍 . . Jika ada pihak sekolah atau pelajar universiti yang ingin membuat tempahan aktiviti seperti ini.. Anda boleh hubungi no yang dipaparkan dibawah... 0148188384_abe nik
See More

User (25/07/2018 19:25)
Hey korang semua❗❗❗ . . Hujung minggu ni tak ada plan ke nak datang kesini & minggu ni kan korang dapat gaji kan?? .... . Jom lah plan bawa anak2 atau rakan2 korang ke sini..insyaAllah mereka berpuashati dengan aktiviti air yang kami tawarkan . #SHARE & #TAG nama rakan korang disini sekarang . Sebarang pertanyaan atau tempahan korang boleh ws@call no dibawah http://nikwatersport.wasap.my/ http://nikwatersport.wasap.my/ http://nikwatersport.wasap.my/ 0148188384
Kami hanya beroperasi pada hari jumaat n sabtu dan cuti sekolah sahaja😉😉
See More

User (16/07/2018 17:52)
Day trip Pulau Perhentian RM89 je❗❗❗ Day trip Pulau Perhentian RM89 je❗❗❗ Day trip Pulau Perhentian RM89 je❗❗❗ =====================================. Jangan lupa ✔️LIKE✔️FOLLOW✔️SHARE✔️TA G nama rakan2 korang sekarang... . . Dulu mesti korang pikir nak jejak kaki ke Pulau Perhentian perlu mengambil pakej dua atau tiga hari kan?? . . Sekarang korang tak perlu risau kerana pakej day trip yang kami tawarkan amat menguntungkan korang dari segi wang dan masa . . Tentang peralatan untuk ke sana korang tak perlu risau kerana dengan harga yang kami tawarkan adalah termasuk semua perkara dibawah ✔️Boat tranfer ✔️peralatan snorkeling ✔️guide yang mengiringi korang . . Tempat2 yang akan korang akan lawati adalah seperti berikut ✔️Long Beach ✔️Hiking kincir angin ✔️Perkampungan nelayan ✔️Nemo point ✔️Turtle point ✔️Shark point ✔️Teluk keke ✔️Marine park ✔️Lata air berani . . Minimun sekurang2nya 6 orang ke atas . Untuk booking korang hanya perlu deposit rm50 sahaja . . Kami juga menyediakan servis #bananabot di Pantai Bukit Keluang,Besut,Terengganu . . Sebarang pertanyaan atau tempahan korang boleh call@ws no dibawah http://nikwatersport.wasap.my/ http://nikwatersport.wasap.my/ http://nikwatersport.wasap.my/ 0148188384_abe nik
See More

User (10/07/2018 21:46)
Pakej Snorkeling RM35❗❗❗ Pakej Snorkeling RM35❗❗❗ Pakej Snorkeling RM35❗❗❗ ==================================== Soalan yang sering ditanya oleh pelanggan kami..... . . Betul ke kami boleh dapatkan pakej #snorkeling dengan harga tersebut?? macam tak masuk akal jerr.. . . Jawapan dari kami: Ya betul,,,dengan harga #RM35 korang bukan setakat dapat pakej snorkeling jer.. dengan harga tersebut korang juga akan diberikan pilihan..sama ada ingin menaiki bot atau menaiki #BANANABOT . . Hanya di khemah #NIKWATERSPORT sahaja yang menawarkan pakej tersebut . . Jangan lupa #SHARE & #TAG rakan2 korang sekarang . . Ramai yang tidak mengetahui kewujudan #PulauRhu yang berada betul2 dihadapan Pantai Bukit Keluang.. . . Dibawah adalah senarai harga dan pakej lain yang ada di khemah #nikwatersport . . NIK WATERSPORT Pakej Banana Bot RM15⤵️⤵️⤵️ Aktiviti↪️naik banana bot dari Pantai ke hadapan Pulau Rhu dan berhenti mandi disana selama 15 minit (min 5 org) RM20⤵️⤵️⤵️ Aktiviti✔️naik banana bot dari Pantai ✔️pusing Pulau Rhu ✔️berhenti bergambar gua ✔️berhenti mandi di Pantai Pulau Rhu selama 15 minit (min 4 org) RM25⤵️⤵️⤵️ Aktiviti✔️memancing & berkhemah⏬⏬ anda boleh duduk selama mana anda suka..bot hantar ke pulau & kalau nak pulang ke darat just call kami..bot pergi ambik.. ✔️ pakej termasuk Pusing Pulau Rhu yee😉 (min 4 org) RM30⤵️⤵️⤵️ Aktiviti✔️banana bot dari pantai ke Waktu hadapan Pantai Pulau pagi Rhu sahaja ✔️snorkeling kawasan gua 9am 20minit hingga ✔️Snorkeling kawasan ikan 2pm nemo selama 20minit ✔️berhenti rehat sekejap di Pulau Rhu selama 10minit (min 4 org) RM35⤵️⤵️⤵️ Aktiviti✔️banana bot dari pantai di bawa waktu mengelilingi Pulau Rhu pagi ✔️snorkeling kawasan gua sahaja selama 30minit 9am ✔️snorkeling kawasan ikan hingga nemo selama 30minit 2pm ✔️berhenti rehat selama mana anda suka di Pulau Rhu (Min 4 org)
‼️‼️Jika anda nak puas hati sila datang awal pagi..kami akan bagi servis lebih untuk anda😉😉 . . NIK WATERSPORT
Pakej Band Wagon Pusingan Persisiran Pantai RM20 seorang (min 4 org)
Pakej Pusing Pulau Rhu RM30 seorang (min 4 org)
‼️‼️Anda boleh membuat permintaan pada driver bot sama ada anda nak naik secara extreme atau santai . . Kami hanya beroperasi pada hari #weekend iaitu pada hari jumaat & sabtu . . Sebarang pertanyaan dan tempahan..korang boleh wasap@call no dibawah http://nikwatersport.wasap.my/ http://nikwatersport.wasap.my/ http://nikwatersport.wasap.my/ 0148188384_abe nik
See More

User (08/07/2018 19:28)
Hari ini admin kongsi video anak penyu untuk korang2 semua.. . . Ramai yang x percaya bahawa Pulau Rhu juga salah satu penempatan penyu.. .... . 🐢🐢🐢🐢🐢🐢🐢🐢🐢🐢 🐢🐢🐢
See More

User (05/07/2018 15:11)
Pernah lihat #BandWagon tapi tak berkesempatan untuk naik di Port Dickson atau di Pulau Pinang dan Langkawi❓❓❓ . #KORANG tak perlu risau kerana sekarang di Pantai Bukit Keluang dah boleh didapati permainan band wagon ini.. . #TAG dan share video ini pada rakan2 korang yang sukakan aktiviti air seperti ini..... . Jika korang sampai ke Pantai Bukit Keluang..korang cari khemah #bananaboatNikWatersport kerana di situ sahaja yang mempunyai permainan selain banana bot.. . Jika korang tak menjumpai khemah itu korang boleh call@ws ke no dibawah 0148188384_abe nik #nikwatersport #pulaurhu #pantaibukitkeluang
See More

User (29/06/2018 20:00)
Korang tak teringin ke nak buat video seperti admin buat ni😎 . Dengan bermodalkan rm35..korang dah dapat pakej #snorkeling dan berbanana bot jika berkunjung ke khemah kami😍😍 . TAG rakan korang sekarang..jika korang datang dalam group yang ramai..insyaAllah admin akan bagi harga terbaik untuk korang semua🤗... . Sebarang pertanyaan atau tempahan..korang boleh call@ws no dibawah http://nikwatersport.wasap.my/ 0148188384
See More

User (20/06/2018 08:36)
Baucer RM5 setiap orang❗❗❗🤔🤔 Baucer RM5 setiap orang❗❗❗🤔🤔 Baucer RM5 setiap orang❗❗❗🤔🤔 ================================ Dengan syarat‼️‼️🤔🤔... Korang perlu datang seramai minimun 10 orang ke atas..baru korang akan diberikan baucer rm5 pada setiap orang . Hanya pakej pusing Pulau Rhu rm20 & pakej snorkeling rm35 sahaja yang akan dapat boucer tersebut😉😉 . Pihak kami sedia menerima tempahan seramai 100 orang dalam satu masa terutamanya untuk pihak #sekolah & #student.. Sebarang pertanyaan atau booking korang boleh ws@call no dibawah 0148188384(abe nik) #sekolah #student #university #umtiti #umk #kolej #kolejkomuniti #uniza #politeknik #uitm #ubsi #nikwatersport #bananabotnikwatersport#pulaurhu #pulauredang #pulauperhentian #bukitkeluang #pantaibukitkeluang #bananabot #bandwagon #familyday #tempatmenarik #servisterbaik
See More

User (18/06/2018 19:00)
Pakej snorkeling RM35❗❗❗ Pakej snorkeling RM35❗❗❗ Pakej snorkeling RM35❗❗❗ . Pakej banana bot RM20❗❗❗... Pakej banana bot RM20❗❗❗ Pakej banana bot RM20❗❗❗ ===================================== Semua pakej diatas adalah termasuk sekali dengan pakej #BANANABOT @ #BANDWAGON . Promosi tersebut hanya untuk minggu ini sahaja..semperna menyambut Hari Raya Aidilfitri . Jom #BOOKING sekarang
http://nikwatersport.wasap.my/ http://nikwatersport.wasap.my/ http://nikwatersport.wasap.my/ 0148188384(abe nik)
See More

User (17/06/2018 08:28)
Banana bot Raya!!! Banana bot Raya!!! Banana bot Raya!!! . Jika korang datang dalam kumpulan yang ramai..korang berhak menuntut potongan harga special di khemah kami..... . #TAG rakan2 korang sekarang . Banyak pakej2 yang kami tawarkan untuk #korang yang datang ke tempat kami.. . Jom buat tempahan awal untuk cuti musim raya ini untuk memudahkan aktiviti korang nanti😃 . Banana bot #NIKWATERSPORT akan beroperasi pada hari raya ketiga . Sebarang pertanyaan & tempahan boleh call@ws ke no dibawah 0148188384
See More

User (10/05/2018 19:45)
Pakej snorkeling RM35❗❗❗ Pakej snorkeling RM35❗❗❗ Pakej snorkeling RM35❗❗❗ . Pakej banana bot RM20❗❗❗... Pakej banana bot RM20❗❗❗ Pakej banana bot RM20❗❗❗ ===================================== Semua pakej diatas adalah termasuk sekali dengan pakej #BANANABOT @ #BANDWAGON . Promosi tersebut hanya untuk minggu ini sahaja..semperna menyambut bulan #RAMADHAN . Jom #BOOKING sekarang
http://nikwatersport.wasap.my/ http://nikwatersport.wasap.my/ http://nikwatersport.wasap.my/ 0148188384(abe nik)
See More

User (03/05/2018 18:38)
PAKEJ BAJET❗❗❗ PAKEJ BAJET❗❗❗ PAKEJ BAJET❗❗❗ . JOM bersama crew banana bot #nikwatersport bersiar2 mengelilingi Pulau Rhu dengan menaiki banana bot... . . Dengan harga rm20 & rm35..korang dah dapat merasai pengalaman macam customer kami dapat seperti di dalam gambar ni.. . . Jom booking sekarang http://nikwatersport.wasap.my/ http://nikwatersport.wasap.my/ http://nikwatersport.wasap.my/ 0148188384
See More

User (12/04/2018 19:46)
Siapa x kenalkan artis 3 orang ni😍😍 . . Korang bila lagi nak try servis banana bot bersama crew kami🤗 .... . #LIKE #SHARE #TAG nama rakan korang sekarang . . untuk booking tekan link dibawah http://nikwatersport.wasap.my/ http://nikwatersport.wasap.my/ http://nikwatersport.wasap.my/ 0148188384 abe nik
See More

User (27/03/2018 18:21)
Ramai yg pm admin bertanyakan tentang permainan '#BANDWAGON' tu macam mana😀jadi arini admin akan kongsikan video permainan #BANDWAGON ni untuk #korang semua😃 . Jom like n #SHARE post ini di #FB masing2 . Dan jangan lupa #TAG rakan2 korang yang sukakan aktiviti lasak seperti dalam #VIDEO ini... . Hanya di tempat #NIKWATERSPORT shj yang ada permainan #BANDWAGON ini . Jom #BOOKING sekarang untuk date pada hari jumaat n sabtu ini . Ramai yang pernah #DITIPU oleh ulat tiket di khemah lain yang menyamar sebagai crew banana bot kami di Pantai Bukit Keluang Kami harap korang pm kami dulu sebelum datang ke tempat kami yee . Untuk booking korang hanya perlu tekan link dibawah http://nikwatersport.wasap.my/ http://nikwatersport.wasap.my/ http://nikwatersport.wasap.my/ Call 0148188384
See More

User
Terbaikkk..servis tiptop pekerja peramah driver bot semak jetak

Similar Places:

1. MyRacquet Badminton Club
DS Sport Centre (II) Wakaf Mempelam, Kuala Terengganu
Coordinate: 5.33103, 103.13828

Copyright © 2016 - 2022 ..
VYMaps.com | About Us | Privacy Policy | Listing Submission | Sitemap .