Open Street Map | Google Maps
Map of Mebel Ina
Place Types : Furniture Store
Address : Prilepski Braniteli 172 (Marksova), 7500 Prilep, Republic of Macedonia
Coordinate : 41.351267438, 21.5471172537
What3Words : curious.providing.iron
Phone : 071242730
Email :
Rating : 5.00
Social : facebook.com/2010900672509863
1.9K people like this.
Opening Hours :
Monday: 08:00 - 12:00
Tuesday: 08:00 - 12:00
Wednesday: 08:00 - 15:00
Thursday: 08:00 - 12:00
Friday: 08:00 - 12:00
Saturday: 08:00 - 15:00
Sunday: -
Inappropriate listing? Request for Deletion
Like this? Embed to your site
Outdated or incorrect information? Suggest an Edit

What Other Say:

User (17/03/2018 19:36)
Промотивна акција само во Мебел Ина
Тросед Амон со димензии 230/100 големина на лежиште 190cm и ширина на седиште 80cm, пуштање со извлекување и големина на просторот за спиење од 190/160cm со можност за избор на голем број бои и нијанси по порачка за само 14.000 денари
Тросед Лара со димензии 240/100cm, големина на лежиште 190cm и ширина на седиште 70cm, пуштање со извлекување и големина на просторот за спиење од 190/140cm со можност за избор на голем број бои и нијанси по п...орачка за само 15.000 денари
Бидете ИН со Мебел ИНА Повелете и посетете не Ул.Кеј 9ти Септември Бр.36 спроти новата катна гаража во центарот на Прилеп
See More

User (14/03/2018 18:04)
Промотивна акција само во Мебел Ина
Аголна Гарнитура Лотус со димензии 260/200 со можност за промена на димензиите по порачка, пуштање на механизам и складишен простор, голем избор на бои и нијанси за само 24 000 денари
Аголна Гарнитура Оли со димензии 250/185 со можност за корекција на димензиите по порачка, пуштање со извлекување, доловно добар да ги задоволи оние на кој просторот им е најбитен по промотивна цена од само 18 000 денари
... Аголна Гарнитура Босфор со димензии 300/250 со можност за промена на димензиите по порачка пуштање со извлекување и дел за складишен простор, големина на просторот за спиење 240/150 гарнитура која ќе ги задоволи вкусовите и на најпребирливите по промотивна цена од 28 000 денари
Бидете ИН со Мебел ИНА Повелете и посетете не Ул.Кеј 9ти Септември Бр.36 спроти новата катна гаража во центарот на Прилеп
See More

User (12/03/2018 22:04)
Најдобриот мебел во градот по достапни цени. Проверете !!

User (10/03/2018 04:14)
Мебел по најповолни цени. Лоцирани во Прилеп на спроти новата катна гаража покрај градската река .

User (08/02/2018 02:05)


User (08/02/2018 01:58)

Similar Places:

1. Home Box
Panko Brashnarov 16a (tipska naselba), 7500 Prilep
Coordinate: 41.352080198263, 21.564252376556
Phone: +38975406182

2. Mebel Venecija
Lece Koteski bb, 7500 Prilep, Republic of Macedonia
Coordinate: 41.3433931151, 21.5332749731

3. Mebel Ivo Bal Bitola
Ordan Dzinot 23, 7000 Bitola
Coordinate: 41.0326136393, 21.3374984264
Phone: 38971226997 (mebelivobal.wix.com)

4. АН-ФИ Мебел
Македонска Фаланга 6, 7000 Bitola, Republic of Macedonia
Coordinate: 41.0311, 21.3403
Phone: 047242836

5. DE-NI MEBEL
Oktomvriska 1/ 1, 7500 Prilep, Republic of Macedonia
Coordinate: 41.3445011785, 21.5651321411
Phone: +38975410209 (www.denimebel.com.mk)

6. Убав Дом
7500 Prilep
Coordinate: 41.3434218414, 21.5541028976
Phone: 076243243