Home - Macedonia - Negotino - Dom za nega na stari lica ZANA - Negotino
Place Type : Health, Medical & Health
Address : 4-ти Јули 20, 1440 Negotino
Coordinate : 41.483304633, 22.080380002
Phone : 071399346
Rating : 4.70
Facebook : facebook.com/ DomZana.mk
4.6K people like this.
Website : domzana.com
Like this? Embed to your site
Outdated / incorrect informations? Suggest an Edit or Request for Update

What Other Say:

Facebook Admin (03/10/2018 19:44)


Facebook Admin (02/10/2018 02:45)
По повод одбележувањето на 1-ви Октомври Меѓународниот ден на старите лица корисниците на услуги во ПУСЗ ДОМ-ЖАНА од Неготино заедно со Управата и персоналот остварија заедничка средба и дружење со пензионерите од Здружението на пензионери од Неготино со нивниот хор и музикантите.Оваа средба е дел од континуираните средби на нашите корисници со пензионерите од градот се со цел да се подобри квалитетот на живот на нашите корисници и нивната вклученост во урбаната средина.Богатата музичка програма песните и ората се дел од активностите што нашата установа ги превзема за да им го разубави секојдневието на нашите корисници.На крај се поздравивме со нашите пријатели и поддржувачи од Здружението на пензионери со желби за добро здравје и длабока старост до некое скоро видување и секако повторно дружење.

Facebook Admin (01/10/2018 04:42)


Facebook Admin (28/09/2018 01:25)


Facebook Admin (27/09/2018 03:19)


Facebook Admin (24/09/2018 00:43)


Facebook Admin (22/09/2018 02:38)


Facebook Admin (18/09/2018 23:33)


Facebook Admin (16/09/2018 23:08)


Facebook Admin (12/09/2018 19:12)


Facebook Admin (08/09/2018 18:50)


Facebook Admin (07/09/2018 19:39)


Facebook Admin (06/09/2018 00:05)
Човечкото суштество се смета за големо и способно.Човекот сам си создава правила принципи и обичаи кои подоцна ги применува во текот на своето живеење.Во нашиот дом се врши проширување на постоечкиот капацитет а денес се градеше кровната конструкција на ново изградениот објект.Ги побаравме и мислењата на нашите корисници во изведувањето на обичајот кај нас наречен ,,Личење на домот, кој се изведува на крст ставен на кровот и на кој се редат подароци за новиот дом,Повеќето о...д нив беа отворени за комуникација и своите знаења и искуства ги споделија со нас а ние ги искористивме во изведувањето на овој обичај.Управителите на домот, корисниците, персоналот и роднините носеа подароци за градежните работници кои работеа на нашиот објект а пак тие гласно викајќи им даваа благослови за напредок , среќа и бериќет на нив и на самиот дом..Би дарувал секој од нас за да се зголеми среќата на другите, и секако затоа што дарувањето носи мир. Исекако желбата за двонасочна замена дар за дар, или мило за драго.
See More

Facebook Admin (04/09/2018 19:55)


Facebook Admin (03/09/2018 01:09)


Facebook Admin (01/09/2018 03:19)


Facebook Admin (28/08/2018 18:53)


Сузана Малчева
Грижа и посветеност со многу љубов и топли насмевки.

Zoran Gucev
very good standard I would like to visit next summer well done excellent review.

Tihomir Ilov
Ovoj dom go izgradivme so ljubov i nadez deka ovde ke najdat i dozivejat mnogu srekni momenti lugeto sto se vo treta (doba)od zivotot i mnogu sum gord sto uspeavme dovolno e da se vidat fotografiite kolku tie se srekni GOLEMA BLAGODARNOS DO CELIOT TIM .BRAVO.

Saveta Andova
Za ubavo druzenje I miren son na sekogo treba da mu e ovoj dom

Maria JP
На целиот персонал: Ви благодариме за вниманието и за почитуваието што го имавте во однос на дедо Mане, нашиот татко, свекор, дедо и прадедо во текот на овие години !

Нека почива во мир �Kiril, Ljubinka, Sladjana, Spaso, Damian, Maria, Yannick i Elena#cacimaci #macicaci

Other Places:

1. AR - Dental
f.Gradec, 4033 Gradec, Negotino-Pološko, Macedonia
Coordinate: 41.8990349221, 20.9053945541
Phone: 070298834

2. Oргански Германиум 3400
Coordinate: 41.4839, 22.0892
Phone: 078413322

3. ЈЗУ Здравствен дом Неготино
veljko vlahovikj 9, 1440 Negotino
Coordinate: 41.47955745, 22.0841993

4. Фризерско Студио Адона
Маршал Тито Бр.152, Negotino
Coordinate: 41.4846495648, 22.0905412846

5. Pzu Poliklinika Zana -Biohemijska Laboratorija
Negotino
Coordinate: 41.4839, 22.0892

6. Healthy Nutrition
Jane Sandanski 3, 1440 Negotin Vardarski, Negotino, Macedonia
Coordinate: 41.4838387994, 22.0909497142
Phone: 38975535436 (healthynutritionba.blogspot.mk)

7. Zahnärztliche Praxis Dr. Sokolov
Jane Sandanski 35, 1440 Negotino
Coordinate: 41.4839, 22.0892
Phone: 0038970324819

8. Frizersko Studio Glamour
Partizanska, 1440 Negotino
Coordinate: 41.4848184616, 22.0916987347

9. Cellulite Removal
Partizanska 254, 1440 Negotino
Coordinate: 41.4839, 22.0892
(celluliteremovalcentro.com)

10. Dental Estetic Center Negotino
Pekarev 12, 1440 Negotino
Coordinate: 41.4839, 22.0892

Copyright © 2016 - 2020
vymaps.com | About | Privacy Policy