Home - Macedonia - Prilep - Декоративни термопанели
Place Type : Home Goods Store, Home Improvement
Address : Александар Македонски 247 г, 7500 Prilep
Coordinate : 41.34627, 21.5655
Phone : +38975376948
Rating : 5.00
Facebook : facebook.com/ dekorativnitermopaneli
13K people like this.
Inappropriate listing? Request for Deletion
Like this? Embed to your site
Outdated / incorrect informations? Suggest an Edit or Request for Update

What Other Say:

Google User (27/08/2018 05:16)
Nasite paneli go krasat ovaj ubav dom vo Kocani

Google User (27/08/2018 04:57)
Prekrasen biljard klub so nasite paneli

Google User (27/08/2018 04:02)
НОВО,НОВО ВО МАКЕДОНИЈА!!! ХИТ НА ПАЗАРОТ!!!! Нашите декоративни термопанели покрај тоа што се со одлична изолација моќ,исто така се водоотпорни,што значи може да се монтираат и во купатило.Заменуваат ѕид од 60cm,а за монтажа се премногу лесни и можете и самите да ги монтирање.Се фарбаат со поликолор,бојата е по ваш избор.Во вашиот дом со нашите панели ќе имате одлична изолациска моќ,во лето поладно,а во зима потопло.Истите се многу лесни од 1 до 2 кгр во зависност од моделот... .Можат да се монтираат на било каква површина,зид,кнауф,иве рица,лим....Панелите можете да ги монтирате директно на цигла со тоа го избегнувате трошокот за малтарење и фарбање на зидовите,а добивате одлицна изолација ! Воопшто не прават оптеретување,а предноста им е тоа што колку пати што сакате да ги фарбате,монтирате и демонтирате,секогаш ке имате нов изглед на домот.Исто така со секоја нарачка над 5 панели добивате бесплатна достава до вашиот дом. Контакт: 075/376-948
See More

Google User (15/04/2018 03:06)
НОВО,НОВО ВО МАКЕДОНИЈА!!! ХИТ НА ПАЗАРОТ!!!! Нашите декоративни термопанели покрај тоа што се со одлична изолација моќ,исто така се водоотпорни,што значи може да се монтираат и во купатило.Заменуваат ѕид од 60cm,а за монтажа се премногу лесни и можете и самите да ги монтирање.Се фарбаат со поликолор,бојата е по ваш избор.Во вашиот дом со нашите панели ќе имате одлична изолациска моќ,во лето поладно,а во зима потопло.Истите се многу лесни од 1 до 2 кгр во зависност од моделот... .Можат да се монтираат на било каква површина,зид,кнауф,иве рица,лим....Панелите можете да ги монтирате директно на цигла со тоа го избегнувате трошокот за малтарење и фарбање на зидовите,а добивате одлицна изолација ! Воопшто не прават оптеретување,а предноста им е тоа што колку пати што сакате да ги фарбате,монтирате и демонтирате,секогаш ке имате нов изглед на домот.Исто така со секоја нарачка над 5 панели добивате бесплатна достава до вашиот дом. Контакт: 075/376-948
See More

Google User (18/02/2018 00:15)
НАГРАДНА ИГРА НА ДЕКОРАТИВНИ ТЕРМОПАНЕЛИ !!!!
ДЕКОРАТИВНИ ТЕРМОПАНЕЛИ ПОДАРУВА 10 КВАДРАТИ НА ЗИДНИ ПАНЕЛИ ПО ВАШ ИЗБОР НА МОДЕЛ !!!!!
Најсреќниот добитник ќе биде јавно избран по случаен избор,и ќе биде контактиран.
... Учествувајте едноставно: 1. Лајк на објавата и на нашата страна. 2. Сподели ја објавата. 3.Означи 2 пријатели во коментар.
Учествувајте и добијте!
Наградната игра трае до 31.03.2018 . Со почит ДЕКОРАТИВНИ ТЕРМОПАНЕЛИ..
See More

Google User (25/01/2018 03:34)
НОВО,НОВО ВО МАКЕДОНИЈА!!! ХИТ НА ПАЗАРОТ!!!! Нашите декоративни термопанели покрај тоа што се со одлична изолација моќ,исто така се водоотпорни,што значи може да се монтираат и во купатило.Заменуваат ѕид од 60cm,а за монтажа се премногу лесни и можете и самите да ги монтирање.Се фарбаат со поликолор,бојата е по ваш избор.Во вашиот дом со нашите панели ќе имате одлична изолациска моќ,во лето поладно,а во зима потопло.Истите се многу лесни од 1 до 2 кгр во зависност од моделот .Можат да се монтираат на било каква површина,зид,кнауф,иве рица,лим.... Воопшто не прават оптеретување,а предноста им е тоа што колку пати што сакате да ги фарбате,монтирате и демонтирате,секогаш ке имате нов изглед на домот.Исто така со секоја нарачка над 5 панели добивате бесплатна достава до вашиот дом. Контакт: 075/376-948

Google User (03/12/2017 04:16)
НОВО,ХИТ НА ТРЖИШТУ !!!!!! Наш декоративни термопанел је одличне изолационе снаге и водоотпоран, тако да се може уградити и у бањи.Замењује зид од 60цм,док је монтажа сувише лака .Панеле су тежине од 1 до 2 кг у зависности од модела. Може се монтирати на било коју површину,кнауф, стакло,немалтарисани зид .... Предност је у томе да колико пута желите можете га фарбати, монтирати и демонтирати, увек имате нови поглед дома или фасаде.Фарба се поликолором тако да можете сваки ...пут имати другачији поглед.Панеле се производе у Македонији.
ТРАЖИМО ДИСТРИБУТЕРА КОЈИ БИ БИО УВОЗНИК ЗА НАШЕ ТЕРМОПАНЕЛЕ НА ТЕРИТОРИЈИ СРБИЈЕ.
Контакт:+38975376948
See More

Google User (03/12/2017 03:51)
НОВО,НОВО ВО МАКЕДОНИЈА!!! ХИТ НА ПАЗАРОТ! Нашите декоративни термопанели покрај тоа што се со одлична изолација моќ,исто така се водоотпорни,што значи може да се монтираат и во купатило.Заменуваат ѕид од 60 смета,а за монтажа се премногу лесни и можете и самите да ги монтирање.Истите се многу лесни од 1 до 2 кгр во зависност од моделот .Можат да се монтираат на било каква површина, кнауф,иверица,.... Воопшто не прават оптеретување,а предноста им е тоа што колку пати што сакате да ги фарбате,монтирате и демонтирате,секогаш ке имате нов изглед на домот.Фарбањето е со поликолор ,така да можете да добиете секакви бои и нијанси. Контакт: 075/376-948

Google User (09/11/2017 02:25)
Noviot lik na Petle vo Skopje

Google User (01/11/2017 13:13)
НОВО,НОВО ВО МАКЕДОНИЈА!!! ХИТ НА ПАЗАРОТ! Нашите декоративни термопанели покрај тоа што се со одлична изолација моќ,исто така се водоотпорни,што значи може да се монтираат и во купатило.Заменуваат ѕид од 60 смета,а за монтажа се премногу лесни и можете и самите да ги монтирање.Истите се многу лесни од 1 до 2 кгр во зависност од моделот .Можат да се монтираат на било каква површина, кнауф,иверица,.... Воопшто не прават оптеретување,а предноста им е тоа што колку пати што сакате да ги фарбате,монтирате и демонтирате,секогаш ке имате нов изглед на домот.Фарбањето е со поликолор ,така да можете да добиете секакви бои и нијанси. Контакт:. 075/376948

Google User (12/10/2017 03:08)
НОВО,НОВО ВО МАКЕДОНИЈА !!!ХИТ НА ПАЗАРОТ ! Нашите декоративни термопанели покрај тоа што ќе го разубват вашиот дом,се со одлична изолациска моќ,исто така се водоотпорни,што значи може и да се монтираат во капатило.Заменуваат ѕид од 60cm,а за монтажа е премногу лесно и можите сами да ги монтирате.Истите се многу лесни од 1 до 2kg во зависност од моделот,можат да се монтираат на било каква површина кнауф,иверица итн...Воопшто не прават оптеретување,а предноста е колку пати што сакате да ги фарбате,монтирате и демонтирате,и секогаш ќе имате нов изглед на вашиот дом. КОНТАКТ:075/376-948

Google User (03/10/2017 21:11)
Vasiot objekt, ke bide mnogu poubav a i potopol vo zima so nasite termopaneli,koi se ednostavni za montaza I imate moznost I sami da gi montirate!!!!!!!

Google User (03/10/2017 19:56)
Spremni za montaza ,ke bidat del od edno fotografsko studio!!!!

Google User (25/09/2017 21:45)
Ubaviot restoran Kaj gajdarot vo Bitola,sega e uste poubav so nasite paneli

Google User (29/08/2017 02:42)
НОВО,НОВО ВО МАКЕДОНИЈА !!!ХИТ НА ПАЗАРОТ ! Нашите декоративни термопанели покрај тоа што ќе го разубват вашиот дом,се со одлична изолациска моќ,исто така се водоотпорни,што значи може и да се монтираат во капатило.Заменуваат ѕид од 60cm,а за монтажа е премногу лесно и можите сами да ги монтирате.Истите се многу лесни од 1 до 2kg во зависност од моделот,можат да се монтираат на било каква површина кнауф,иверица итн...Воопшто не прават оптеретување,а предноста е колку пати што сакате да ги фарбате,монтирате и демонтирате,и секогаш ќе имате нов изглед на вашиот дом. КОНТАКТ:075/376-948

Google User (27/08/2017 19:52)
Nasite paneli spremni za montaza vo Bitola.

Google User (08/08/2017 15:27)
Eve za sto uste moze da gi iskoristite nasite termopaneli,

Google User (06/08/2017 21:04)
НОВО,НОВО ВО МАКЕДОНИЈА !!!ХИТ НА ПАЗАРОТ ! Нашите декоративни термопанели покрај тоа што ќе го разубват вашиот дом,се со одлична изолациска моќ,исто така се водоотпорни,што значи може и да се монтираат во капатило.Заменуваат ѕид од 60cm,а за монтажа е премногу лесно и можите сами да ги монтирате.Истите се многу лесни од 1 до 2kg во зависност од моделот,можат да се монтираат на било каква површина кнауф,иверица итн...Воопшто не прават оптеретување,а предноста е колку пати што сакате да ги фарбате,монтирате и демонтирате,и секогаш ќе имате нов изглед на вашиот дом. КОНТАКТ:075/376-948

Google User
Najdobroto za yreduvanje

Other Places:

1. Stibera Mega Market & Home Centar
Улица Орде Чопела, 7500 Prilep
Coordinate: 41.3608340358, 21.5223026276
Phone: 048/ 404-490(www.stibera.com.mk)

2. Zavesi
kej 9ti septemvri 29, 7500 Prilep
Coordinate: 56.2313174097, 42.3654270172

3. SETEC, se od tehnika
Кузман Јосифовски бр.8, 7500 Prilep
Coordinate: 41.3444931238, 21.5508198738
Phone: +38948407940

4. Арт Декор
Цане Коњарец Бр.38, 7500 Prilep
Coordinate: 41.3464, 21.5544
Phone: 075567976

5. Plocki prilep
Kozara 14, 7500 Prilep
Coordinate: 41.3447428186, 21.5661299229
Phone: 078293937

6. Plocki Плочки керамички
Прилеп, 7500 Prilep
Coordinate: 41.3464, 21.5544
Phone: 075 555 555

7. Akustik Trockenbau
lazani, Prilepec, Prilep, Macedonia
Coordinate: 41.2956, 21.5856
Phone: 075947172

8. Естетика
бул. Гоце Делчев, 7500 Prilep
Coordinate: 41.3464, 21.5544
Phone: 077607463

9. Салон за мебел „Нова форма Нова"- Прилеп
Булевар „Гоце Делчев" 134, Prilep
Coordinate: 41.3429707698, 21.5588021278
Phone: 078/ 288-164

10. Тврда-Градба Прилеп Tvrda-Gradba Prilep
savska 154, Prilepec, Prilep, Macedonia
Coordinate: 41.2956, 21.5856
Phone: 070442966

Copyright © 2016 - 2020
VYMaps.com | About Us | Privacy Policy | Listing Submission