Home - Macedonia - Negotino - Книжара СИМБА
Place Type : Store, Comic Bookstore
Address : Jane Sandanski br., 1440 Negotin Vardarski, Negotino, Macedonia
Coordinate : 41.4839, 22.0892
Phone : 0038971237425
Facebook : facebook.com/ Книжара-СИМБА-17627..
528 people like this.
Inappropriate listing? Request for Deletion
Like this? Embed to your site
Outdated / incorrect informations? Suggest an Edit or Request for Update

What Other Say:

Facebook Admin (05/11/2018 17:59)
Добитник на романот е Nadica Cockova Petrova . Благодарност до сите кои учествуваа .

Facebook Admin (29/10/2018 05:45)
КНИЖАРА СИМБА го доделува Романот ,,Јас ке бидам поет а ти моја поесија“ од Милана Митовска. Романот е добитник на РОМАНИЈАДА конкурс за најдобар роман меѓу младите неафирмирани македонски автори. Се што треба да направите да учествувате во наградната игра на КНИЖАРА СИМБА e да ги исполните следниве услови: 1️⃣️LIKE на страната на КНИЖАРА СИМБА 2️⃣️SHARE страната на КНИЖАРА СИМБА 3️⃣️Во коментар пишете споделено ... Добитникот ќе биде избран по случаен избор на 04.11.2018
See More

Facebook Admin (29/10/2018 05:13)
Романот е добитник на РОМАНИЈАДА конкурс за најдобар роман меѓу младите неафирмирани македонски автори и истиот можете да го купите во КНИЖАРА СИМБА

Other Places:

1. Пием Техника - Памела
Маршал Тито бр 4, 1430 Negotino
Coordinate: 41.48418, 22.08821
Phone: 075/ 266-225

2. Слаткарница Венеција
1440 Negotino
Coordinate: 41.4831542087, 22.0906332166

3. Gradinka Femo Kulakov
Negotino
Coordinate: 41.4808996336, 22.0860177274

4. Pink Panter
Пекарев 2, 1440 Negotino
Coordinate: 41.483892, 22.089881
Phone: 00389 72 225 904

5. Cece Nails
11 Oktomvri 8, 1440 Negotino
Coordinate: 41.4839, 22.0892
Phone: 075862432

6. Roma Shoes(Fute)
Маршал Тито 266, 1440 Negotin Vardarski, Negotino, Macedonia
Coordinate: 41.4824982, 22.0829391

7. Козметички салон „Маја
Negotino
Coordinate: 41.478935, 22.088873

8. Козметички салон Мариа
Negotino
Coordinate: 41.48312, 22.09103

9. Neptun Negotino
1440 Negotino
Coordinate: 41.485764, 22.091372

10. Hekurishte Hana E Re
Negotino, Negotino-Pološko, Macedonia
Coordinate: 41.878272, 20.8843003

Copyright © 2016 - 2020
VYMaps.com | About Us | Privacy Policy | Listing Submission