Overview

Гостилница ИЛИНДЕН – се наоѓа во срцето на Дебар маало на ул. Раде Кончар бр 7 и преставува место за комплетно уживање.

Description

Гостилница ИЛИНДЕН – се наоѓа во срцето на Дебар маало на ул. Раде Кончар бр 7 и преставува место за комплетно уживање. Гостилницата располага со голема летна бавча со традиционален македонски стил.

Пријатните моменти во одличен амбиент, храна и услуга, нека бидат Ваше секојдневие .


Гостилница ИЛИНДЕН – МЕСТО ЗА КОМПЛЕТНО УЖИВАЊЕ


Со искрени желби за заедничка соработка Ве очекуваме. Ќе ни биде чест и задоволство да бидете наши гости.

За сите дополнителни информации Ви стоиме на располагање да не контактирате.

Ви благодариме на довербата.

Location

Rate & Write Reviews