vymaps.com

World Places Map Directory
Home - Macedonia - Negotino - ПЗУ “Примариус д-р Киро Бајатов“
Place Type : Health, Medical Company
Address : Ул.„Вељко Влаховиќ“ (Здравствен Дом Неготино), 1440 Negotin Vardarski, Negotino, Macedonia
Coordinate : 41.4790844863, 22.0831954479
Phone : 076 407 934
Rating : 5.00
Facebook : facebook.com/ ПЗУ-Примариус-д-р..
175 people like this.
Like this? Embed to your site
Outdated / incorrect informations? Suggest an Edit or Request for Update

About The Business:

Приватна здравствена установа по гинекологија и акушерство.

What Other Say:

Facebook Admin (11/03/2017 23:22)
ПЗУ "Примариус д-р Бајатов", со своето долгогодишно работно искуство, нуди промотивни бесплатни пакети (преглед, ехо преглед, колпоскопија и ПАП тест) за сите новозапишани пациентки. Ординацијата на Примариус д-р Бајатов се наоѓа во Здравствениот дом во Неготино и работи секој ден од 08 до 13 часот.

Facebook Admin (02/01/2016 01:24)
ПЗУ “Примариус д-р Киро Бајатов“ на сите свои пријатели им ја честита Новата 2016 година и им посакува многу здравје, среќа и љубов.

Facebook Admin (14/09/2015 04:58)
Ординацијата на д-р Киро Бајатов по гинекологија и акушерство се наоѓа во просториите на Здравствен Дом-Неготино. Ги поканува сите пациентки кои немаат избрано матичен лекар да се запишат, а за тоа добиваат комплетен бесплатен преглед.

Other Places:

1. TianDe Продукти
ул. Маршал Тито, 1440 Negotin Vardarski, Negotino, Macedonia
Coordinate: 41.48267, 22.08175

2. PRODENT
Pekarev, 1440 Negotin Vardarski, Negotino, Macedonia
Coordinate: 41.4837303, 22.0901508
Phone: 076239125

3. Дар-Си Мед
Јане Сандански бр.49, 1440 Negotino
Coordinate: 41.4839, 22.0892
Phone: 072250366

4. Dom za nega na stari lica ZANA - Negotino
4-ти Јули 20, 1440 Negotino
Coordinate: 41.483304633, 22.080380002
Phone: 071399346 (domzana.com)

5. AR - Dental
f.Gradec, 4033 Gradec, Negotino-Pološko, Macedonia
Coordinate: 41.8990349221, 20.9053945541
Phone: 070298834

6. Oргански Германиум 3400
Coordinate: 41.4839, 22.0892
Phone: 078413322

7. ЈЗУ Здравствен дом Неготино
veljko vlahovikj 9, 1440 Negotino
Coordinate: 41.47955745, 22.0841993

8. Фризерско Студио Адона
Маршал Тито Бр.152, Negotino
Coordinate: 41.4846495648, 22.0905412846

9. Pzu Poliklinika Zana -Biohemijska Laboratorija
Negotino
Coordinate: 41.4839, 22.0892

10. Healthy Nutrition
Jane Sandanski 3, 1440 Negotin Vardarski, Negotino, Macedonia
Coordinate: 41.4838387994, 22.0909497142
Phone: 38975535436 (healthynutritionba.blogspot.mk)

Copyright © 2016 - 2020
vymaps.com | About | Privacy Policy