Home - Moldova - Chișinău - Didactica Aplicată


loading location map...
Place Types : Education
Address : str. București 60, 2012 Chisinau, Moldova
Coordinate : 47.01956, 28.8315
Phone : +37369251406
Email :
Rating : 5.00
Social : facebook.com/1198066273541883
2.8K people like this.
Opening Hours :
Monday: 10:00 - 18:30
Tuesday: 10:00 - 18:30
Wednesday: 10:00 - 18:30
Thursday: 10:00 - 18:30
Friday: 10:00 - 18:30
Saturday: 10:00 - 15:30
Sunday: -
Inappropriate listing? Request for Deletion
Like this? Embed to your site
Outdated or incorrect information? Suggest an Edit

About the Business:

Restabilim calitatea și eficiența educației promovând Tehnologia Învățării pusă la punct de L. Ron Hubbard.

Description:

Fiecare din noi are necesitatea de a studia pentru a se descurca mai bine în viață. Din acest motiv mergem la grădiniță, școală, universitate, diferite instruiri... Dar, din păcate, nu tot timpul aceste porniri ne aduc prea multă plăcere și nici prea mult folos. Deseori ne pierdem interesul undeva pe parcurs, chiar dacă la început eram suficient de motivați să studiem un oarecare subiect.

Din punct de vedere organizatoric suntem o Asociație. Asociația Obștească ”Didactica Aplicată”. Facem parte dintr-o organizație mondială care este deja prezentă în peste 40 de țări, Applied Scholastics International, o organizație nonprofit înființată în 1972, de profesori și părinți în USA, cu scopul de a pune la dispoziția oricăruia indiferent de orientare, rasă, sex, Tehnologia Învățării pusă la punct de L. Ron Hubbard.

Dar înainte de toate suntem dascăli. Nu suntem parte a sistemului de învățământ „oficial”. Fiind independenți de sistem avem convingerea că putem ajuta mai mult pe toți cei ce doresc să învețe, mai bine, mai eficient.

Suntem specialiști în învățare. Folosim o tehnologie eficientă, Tehnologia Învățării. E folosită deja de milioane de oameni, care au devenit astfel oameni de succes.
Fiind vorba de școală, colegiu sau universitate - putem afirma cu siguranță, că nu există nici un elev/student care să nu fi învățat măcar un subiect doar pentru a promova un examen și după să vrea să uite de el cât mai repede. Și aceste nu sunt subiecte care nu s-ar putea invăța. Întrebarea este: CUM trebuie învățat. Este ceea ce lipsește din sistemul educațional actual:

CUM SĂ ÎNVĂȚĂM - NU ESTE UN OBIECT DE STUDIU! ! !

Nu vorbim aici despre tehnici de memorare sau citire rapidă și altele de acest gen. Acestea nu cresc abilitatea de înțelegere a celui care învață pentru ca apoi să și poată să folosească cele învățate.

Avem nevoie de o metodă (o tehnologie, chiar) legată de acest subiect.

Este interesant de observat că în ciuda faptului că există un interes evident al societății legat de problematica educației, nu a existat o tehnologie a învățării sau a educației, în general. Este o afirmație aparent surprinzătoare, dar este adevărată. Există o tehnologie a școlii dar nu prea are nimic de-a face cu educația. Are de-a face cu modul cum se merge la școală, cum ești învățat și cum ești examinat, dar nu are minic de-a face cu modul în care trebuie tu să înveți.

În lipsa unei astfel de tehnologii, oamenii își ating cu greu țelurile.

Dar din fericire avem la dispoziție o astfel de tehnologie - TEHNOLOGIA ÎNVĂȚĂRII.

DA, există o șansă. Oricine poate să învețe (numai să vrea).

DA, se poate face ceva legat de această problemă (a învățării).

Noi vă putem ajuta. Cum și cu ce mijloace veți putea afla contactânu-ne.

Academia ”Applied Scholastics” este la dispoziția Dvs.Afla mai multe despre Applied Scholastics:
www.apscis.ru
appliedscholastics.org

What Other Say:

User (19/06/2018 17:00)
Ce să fac după BAC?
La ”Prima oră”, Prime TV. Dragă Victoria Vlas, mulțumesc pentru invitație!
Pentru a solicita serviciul de ghidare și orientare profesională, vă rugăm să ne lăsați un mesaj in privat sau să ne contactați la numărul de tel. 069251406

User (14/06/2018 13:57)
Cum ne ghidăm copiii să înceapă o viață profesionistă, o facultate sau o carieră?

User (03/06/2018 04:41)
Tinerii și ghidarea în carieră. Vorbim despre momente cheie în alegerea domeniului profesional în care urmează să te dezvolți.
La emisiunea ”Bună dimineața”, Moldova 1. Dragă Alina Matei, vă mulțumesc mult pentru invitație.

User (10/05/2018 04:51)
Vorbim despre pregătirea picilor pentru clasa 1. Ce ar trebui să știe un părinte, ca să-și ajute copilul să treacă mai ușor peste această provocare.
Vă reamintim că, la următorul atelier abordam acest subiect mai pe larg. Pentru a vă rezerva un loc, va rugăm să înregistrați în formularul din eveniment. https://www.facebook.com/events/172499113 401943/

User (05/05/2018 03:05)
Dragi prieteni,
Ne vedem duminică, 6 mai, la atelierul ”Eu ce faci după bac?” Chiar dacă nu ești absolvent, părinte de absolvent, și nici cadru didactic pentru a orienta adolescenții, acest atelier îți va fi de folos dacă: - ești la o răscruce de drumuri, vrei s-o iei de la capăt și nu știi ce domeniu să alegi:... - profesia îți place, dar nu-ți aduce plăcerea pe care ai așteptat; - nu ai suficientă motivație în creșterea și dezvoltarea ta profesională; - mergi la serviciu ca la un chin; - ai copiii și nu știi cum să le descoperi potențialul, pe ce anume trebuie să pui accent ca el să-și descopere vocația.
Pentru a vă rezerva un loc, vă rog să completați formularul din eveniment.
Vă aștept cu mare drag!
See More

User (25/03/2018 02:56)
Cu toții ne dorim o relație bună cu cei care ne înconjoară, dar pe alocuri se mai întâmplă și lucruri care nu ne sunt pe plac. Deseori ne iese de sub control situația și comunicăm într-o formă deloc corespunzătoare, fapt care generează neînțelegeri și conflicte.
Cum să-mi țin sub control emoțiile? Cum să mă fac auzit fară a folosi supărările, cearta, criticile, comparațiile, predicile moralizatoare? Cum pot aranja o comunicare în care toată lumea se va simți bine?
La atelieru...l acesta vei afla: - Ce este o comunicație eficientă; - Care este formula unei comunicări eficiente și de ce comunicarea pe alocuri nu merge cum ne dorim; - Care sunt impedimentele, care generează bătăi de cap în comunicare; - Cum să te menții calm și liniștit în orice situație; - Cum să nu te lași manipulat; - Cum să poți iniția o discuție pe orice subiect și a te face auzit; - Cum oprești o discuție pe un subiect incomod sau deranjant făra a genera un conflict; - Cum poți aranja mediul de ascultare în așa mod ca participantul la comunicare să poată vorbi cu deschidere; - Cum pot ieși integru din discuțiile neplăcute.
Expert: Zinaida Soroceanu, Specialis în comunicare relațională
Când: 22 aprilie 2018, ora 13.00
Unde: str. Bogdan Voievod 7, of. 41, or. Chișinău
Contribuție personală 200 lei.
Vă rugăm să completați formularul de înscriere. Ne ajută să știm câte persoane vor veni la eveniment și cum organizăm activitățile.
http://goo.gl/forms/FuZ2Syk2Ya
Partener media: Portalul suntparinte.md
See More

User (18/02/2018 04:36)
Pentru o dezvoltare cât mai armonioasă, este bine să ai grijă deopotrivă de mintea și emoțiile copilului tău. Vino la atelier pentru a primi răspunsui la acest capitol.
Pentru a vă rezerva un loc, înregistrațivă în formularul de mai jos https://goo.gl/forms/UwfnPX4sPjJJNB5m2


User (16/02/2018 19:21)
Copilului îi va fi greu să devină lider, dacă nu va avea în familie un astfel de exemplu care să-l inspire și să-l motiveze. 👩‍🎓👩‍🎓👩‍🎓🤔
Zinaida Soroceanu Zinaida Soroceanu Școala Părinților / Школа Родителей Didactica Aplicată

User (02/02/2018 19:05)
La emiisiunea ”O nouă zi”, Canal 2. Vorbim despre cum să creștem un lider. Ana Iacub, vă mulțumesc pentru invitație, sunt onorată. Mariana Buciuceanu, succes în noua postură!

User (28/01/2018 21:26)
De dragobete vorbim despre dragoste, provocările prin care trece un cuplu și cum construm o relație în așa mod, ca ea să funcțoneze bine. Pentru a vă rezerva un loc, vă rugăm să completați formularul de înregistrare din descrierea evenimentului.

User (18/01/2018 03:11)
La Scoala Primară "Haralampie Corbu", s. Dubăsarii Vechi, r. Criuleni cu seminarul "Metode eficiente de învățare".

User (29/12/2017 00:44)
Îți dorești un copil lider? Dacă răspunsul tău este ”da”, te așteptăm la atelierul din data de 27 ianuarie! Înregistrarea este obligatorie! http://goo.gl/forms/FuZ2Syk2Ya

User (28/12/2017 14:27)
De mici suntem învățați să vorbim dar nu și să comunicăm. Pentru a comunica e nevoie de mai multe decât doar de a vorbi și anume acest fapt ne dă bătăi de cap.
Ce ar fi o comunicare eficientă și cum pot ști, dacă la acest capitol te descurci?
Ți se întâmplă să:... - Duci un discurs și poți fi ușor scos din sărite, te pierzi? - Ai discomfort să inițiezi un dialog? - Vrei să închizi o discuție neplăcută, dar de fiecare dată acest fapt generează tot felul de supărări? - Începi o discuție pe un subiect care te interesează, dar nu poți ține controlul și discuția merge în altă direcție decăt ți-ai fi dorit? - Ți se pune vreo întrebare incomodă și nu știi cum s-o ocolești fără să-l lași suparat pe cel care ți-a adresat-o? - Spui anumite lucruri, dar nu ești înțeles întocmai? - Te simți adesea manipulat din motivul că nu poți spune nu?
Dacă îți dorești să poți comunica sigur pe tine cu orice persoană indiferent de circumstanțe, să fii capabil să rezolvi orice situație sau problemă doar prin intermediul comunicării, să rămâi clam și liniștit orice s-ar întâmpla atunci CURSUL ”COMPETENȚE ÎN COMUNICARE” ESTE ADRESAT ȚIE!
Comunicarea este singura activitate la care toți oamenii participă, nu este doar un mod de a reuși în viață, este inima vieții și este cel mai important factor de succes.
Vino la Academia ”Didactica Aplicată să devii BUN în comunicare. De sărbători ai ocazia să treci acest curs cu reducere de 18%.
Pentru primi mai multe detalii cu privire la modul de desfășurare a cursului sau dacă ai decis deja și doresti să te înscrii, completează formularul https://goo.gl/forms/DavbLpZCin6CfOtk2
See More

User (26/12/2017 03:58)
Începe anul cu dreptul! Investește în tine!

User (24/12/2017 23:54)
Sărbătorile de iarnă sunt mirifice. Și sunt un bun prilej de a fi recunoscători pentru ceea ce suntem. Echipa Asociației Obștești ”Didactica Aplicată” îți mulțumește că ai fost cu noi. A fost un an frumos, un an plin de evenimente reușite, pe care doar împreună cu tine le-am putut realiza. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă îți dorim sănătate și un an nou ca în povești! La mulți ani!

User (22/12/2017 20:37)
Start! Pentru parteneriatul pe domeniul educației Pretorul, Nicolae Balaur, a dat undă verde Acordului de colaborare pe domeniul educației, inițiat de către AO ”Didactica Aplicată”. În cadrul ședinței din data de 21.12.2017, reprezentanții Preturii, Direcției educație, tineret și sport (dl Andrei Păvăloi), Asociației (dna Zinaida Soroceanu) au pus în discuție activitățile ce urmează a fi implementate în cadrul parteneriatului prin care optăm pentru crearea unui climat educaț...ional favorabil creșterii și dezvoltării tinerilor. Ulterior partea teoretică a continuat cu o activitate practică – un seminar de instruire a cadrelor didactice ”Secretele comunicării eficiente”, la care au participat 27 de profesori din cadrul IPLT ”Ștefan cel Mare”. În concluzie, dictum factum, iar pentru mai multe detalii privind posibilitățile de participare în cadrul parteneriatului de referință puteți contacta AO ”Didactica Aplicată” (069251406) sau Secția administrație publică locală (022 443130).
See More

User (21/12/2017 02:58)
Deci, după cum am promis, vedeți mai jos semnificațiile cuvintelor TRADIȚIE, OBICEI, DATINĂ, RÂNDUIALĂ. Vedeți diferența dintre ele!
realizat în cadrul Campaniei educaționale ”Clarifică Cuvintele!”

User
Sunteti de nota 10+

Similar Places:

1. Educational Centre Moldova
str. Columna 72/ 3, 2012 Chisinau, Moldova
Coordinate: 47.0227485768, 28.8421154022
Phone: +373 22 22-89-87 (www.educationalcentre.md)

2. Likrat Moldova
Albisoara 4 , of. 802, MD 2012 Chisinau, Moldova
Coordinate: 47.0395899, 28.83343
Phone: +37378040077 (likrat.org)

3. Шугаринг • Онлайн • Обучение
Coordinate: 47.00906, 28.82755
(dejavu.academy)

4. Centrul de Instruire și Evidență Contabilă
str. Mihail Kogalniceanu, 80, Chisinau, Moldova
Coordinate: 47.0178, 28.82797
Phone: 068667433

5. Бизнес Молодость. Молдова
Generator Hub Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, (Kentford bloc 2), Chisinau, Moldova
Coordinate: 47.0374, 28.81502
Phone: 078307753

6. Centrul de limbi străine Lingua Terra
Alba-Iulia 91, 2071 Chisinau, Moldova
Coordinate: 47.040934863, 28.7634859083
Phone: 060029290 (www.lingua-terra.md)