Overview

Ένα νέο πρωτοποριακό κέντρο αισθητικής και ευεξίας, σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι ομορφιάς σε ένα πολυτελή χώρο απόλυτης ηρεμίας

Description

Εξερευνήσετε τον κόσμο της ομορφιάς σε ένα νέο πρωτοποριακό κέντρο αισθητικής και ευεξίας.

Ένα κέντρο ευεξίας, που δημιουργήθηκε για να παρέχει όλες τις σύγχρονες υπηρεσίες με την υψηλότερη τεχνολογία, με ένα έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, άρτια καταρτισμένο ώστε να αγκαλιάσει όλους τους ανθρώπους και να τους χαρίσει ευεξία και ευτυχία, αντιμετωπίζοντας οποιαδήποτε ανάγκη τους.

Ιδανικό για κάθε γυναίκα και άντρα με τις κατάλληλες θεραπείες για γρήγορα και σωστά αποτελέσματα. Σε ένα πολυτελές και απόλυτης ηρεμίας χώρο το κέντρο μας σας προσφέρει υπηρεσίες αισθητικής σώματος και προσώπου, μασάζ, αποτρίχωσης, περιποίησης νυχιών και αισθητικής ιατρικής χωρίς παρεμβατικές μεθόδους με τις τελευταίες σύγχρονες μεθόδους της αισθητικής δερματολογίας, καθώς και δερμοκαλυντικά προϊόντα από τους μεγαλύτερους αμερικανικούς και ευρωπαϊκούς οίκους, εξασφαλίζοντας άμεσο και στοχευόμενο αποτέλεσμα.

Το άλλο σκέλος της προσπάθειας της εταιρείας μας είναι ότι μέσα από την παγκόσμια οικονομική κρίση έχει καταφέρει να κάνει προσιτή την πρόσβαση του πελάτη σε θεραπείες υψηλής τεχνολογίας, συμβάλλοντας έτσι αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση της μέσα από προσιτές τιμές για όλους.

• Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται σε κεντρικό σημείο της Λεμεσού, με εύκολη πρόσβαση στο χώρο μας

• Οι υπηρεσίες μας παρέχονται σε φιλόξενο και ιδιωτικό περιβάλλον με ξεχωριστή μουσική αρμονία

• Παρέχονται πρωτοποριακές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου

• Υπάρχουν αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής

• Χρησιμοποιούνται επιλεγμένα επαγγελματικά δερμοκαλυντικά προϊόντα από τους μεγαλύτερους αμερικανικούς και ευρωπαϊκούς οίκους

• Το κέντρο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας

• Έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο

• Χαμηλές και προσιτές τιμές

Location

0 Reviews

No reviews yet. Be the first to add a review.

Rate & Write Reviews