Home - Albania - Shkodër - Supreno Mobilime
Place Type : Furniture Store, Home Goods Store, Home Improvement
Address : Kuka Center, Rruga nacionale Shkoder-Hani i hotit, Km 1, 4001 Shkodër, Albania
Coordinate : 42.0835689392, 19.5098251104
Phone : 355692053444
Facebook : facebook.com/ supreno.mobilime
1.3K people like this.
Website : supreno.al
Opening Hours :
Monday: 08:00 - 20:00
Tuesday: 08:00 - 20:00
Wednesday: 08:00 - 20:00
Thursday: 08:00 - 20:00
Friday: 08:00 - 20:00
Saturday: 08:00 - 20:00
Sunday: 08:00 - 12:00
Inappropriate listing? Request for Deletion
Like this? Embed to your site
Outdated / incorrect informations? Suggest an Edit or Request for Update

What Other Say:

Google User (29/11/2019 22:31)
Aty gjejmë gjithnjë ngrohtësi! #SetiMinotti #zgjidhSupreno 🙂
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ Na vizitoni në ekspozitën tonë:⁣ 📍 Rr. Shkodër - Han i Hotit, KM1, “KUKA Center”⁣... 📞 069 20 53 444⁣ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ ⁣ #ndihunisupreno #suprenomobilime
See More

Google User (23/11/2019 20:40)
#Tria ka vendosur të ftojë të gjithë familjen për drekën e sotme të fundjavës. 🙂 #DrekoMeSupreno
#suprenomobilime

Google User (21/11/2019 23:25)
E kupton që në shikim të parë se është konsola e duhur! 😁 #ZgjidhSupreno #newcollection

Google User (19/11/2019 01:51)
Bazuar fort mbi elegancë dhe mbështjellë me delikatesën e lëkurës ekologjike. #ZgjidhSupreno
#suprenomobilime

Google User (19/11/2019 01:51)
Bazuar fort mbi elegancë dhe mbështjellë me delikatesën e lëkurës ekologjike. #ZgjidhSupreno
#suprenomobilime

Google User (15/11/2019 23:31)
Një pjesë e rëndësishme e përditshmërisë tonë, me stil dhe cilësi në çdo detaj. 🌿 #ZgjidhSupreno
#suprenomobilime

Google User (14/11/2019 03:08)
Elegancë e cila sfidon kohën, e përcjellë nga seti i divanëve ‘Minotti’. #ZgjidhSupreno
#suprenomobilime

Google User (12/11/2019 02:49)
Si e mendoni ambjentin e preferuar të gjumit? 😍 #newcoection2020 #suprenomobilime

Google User (10/11/2019 05:55)
Ambienti me i ri i dizenjuar dhe zbatuar deri ne detajet e fundit nga Arkitektet tane! #SuprenoMobilime #thebestteamever

Google User (09/11/2019 19:45)
Fundjavat janë për familjen 🏡 E kjo pamje e transmeton më së miri ngrohtësinë e saj! #ZgjidhSupreno
#suprenomobilime

Google User (08/11/2019 03:28)
Keni menduar t’i jepni nje pamje të re shtëpisë tuaj? 🤔 #newcollection2020
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ Na vizitoni në ekspozitën tonë:⁣ 📍 Rr. Shkodër - Han i Hotit, KM1, “KUKA Center”⁣... 📞 069 20 53 444⁣ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ ⁣ #ndihunisupreno #suprenomobilime
See More

Google User (06/11/2019 02:00)
Shtëpi e ëmbla shtëpi! Kjo është ndjesia që përjetojmë sapo përballemi me këtë pamje. ☺️ #newcollection2020
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ Na vizitoni në ekspozitën tonë:⁣ 📍 Rr. Shkodër - Han i Hotit, KM1, “KUKA Center”⁣... 📞 069 20 53 444⁣ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ ⁣ #ndihunisupreno #suprenomobilime
See More

Google User (04/11/2019 03:22)
I zbukuruar me mjeshtëri dhe elegancë, ‘Minotti’ falë strukturës së tij siguron komfort maksimal. 🙂
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ Na vizitoni në ekspozitën tonë:⁣ 📍 Rr. Shkodër - Han i Hotit, KM1, “KUKA Center”⁣... 📞 069 20 53 444⁣ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ ⁣ #ndihunisupreno #suprenomobilime
See More

Google User (02/11/2019 03:20)
Diferenco ambjentet e shtëpisë me përkujdesjen e duhur për detajet. 👌🏼 #ZgjidhSupreno
#suprenomobilime

Google User (31/10/2019 20:59)
MUNDESI PUNSIMI! Supreno Mobilime kerkon te punesoje : 2 MARANGOZE 2 NDIHMES MARANGOZE Kontakt: +355 67 20 50 999

Google User (31/10/2019 03:00)
Ndriçimi i mirë përmirëson bukurinë e çdo ambjenti, por planifikimi i duhur deri në detaje përmbush idealin e arredimit të hapësirave si në ëndrra. 🙂
#ndihusupreno #suprenomobilime

Google User (28/10/2019 00:54)
Pse të mos zgjidhni një sipërfaqe mat për tavolinën tuaj të ngrënies? ☺️
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ Na vizitoni në ekspozitën tonë:⁣ 📍 Rr. Shkodër - Han i Hotit, KM1, “KUKA Center”⁣... 📞 069 20 53 444⁣ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ ⁣ #ndihunisupreno #suprenomobilime
See More

Google User (26/10/2019 02:28)
Në fund të ditës, ajo për të cilën kemi nevojë është një ambjent i qetë. ☺️
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ Na vizitoni në ekspozitën tonë:⁣ 📍 Rr. Shkodër - Han i Hotit, KM1, “KUKA Center”⁣... 📞 069 20 53 444⁣ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ ⁣ #ndihunisupreno #suprenomobilime
See More

Google User (24/10/2019 01:40)
Seti i divanëve ‘Minotti’ bën dallim në linjën bashkëkohore të dizajneve. Diferenca është e kuptueshme në detaje. 🙂
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ Na vizitoni në ekspozitën tonë:⁣ 📍 Rr. Shkodër - Han i Hotit, KM1, “KUKA Center”⁣... 📞 069 20 53 444⁣ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ ⁣ #ndihunisupreno #suprenomobilime
See More

Google User (26/05/2019 01:02)
Kuzhinë e punuar nga Supreno! 💥 Një nga klientët sapo përfitoi nga super #oferta dhe me blerjen e kësaj kuzhinë mori 50% zbritje në showroom. 🙂
⏰ Nxito të përfitosh dhe ti!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣... Na vizitoni në ekspozitën tonë:⁣ 📍 Rr. Shkodër - Han i Hotit, KM1, “KUKA Center”⁣ 📞 069 20 53 444⁣ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ ⁣ #ndihunisupreno #suprenomobilime
See More

Google User (24/05/2019 01:30)
Kompletimi i shtëpisë vjen me super #ofertë nga Supreno! 💥 Bli kuzhinën & përfito 50% #ZBRITJE në setin e divanëve! 🙌🏼
Kjo ofertë është e limituar! ⏰
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣... Na vizitoni në ekspozitën tonë:⁣ 📍 Rr. Shkodër - Han i Hotit, KM1, “KUKA Center”⁣ 📞 069 20 53 444⁣ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ ⁣ #ndihunisupreno #suprenomobilime
See More

Google User (23/05/2019 02:30)
Më në fund një gjumë i rehatshëm në një dhomë kaq komode sa Estee. 🥰
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ Na vizitoni në ekspozitën tonë:⁣ 📍 Rr. Shkodër - Han i Hotit, KM1, “KUKA Center”⁣... 📞 069 20 53 444⁣ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ ⁣ #ndihunisupreno #suprenomobilime
See More

Google User (20/05/2019 23:30)
Ne e kemi gjetur tashmë tavolinën e preferuar të ngrënies. Po ju? 🙂 #Tria_table
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ Na vizitoni në ekspozitën tonë:⁣ 📍 Rr. Shkodër - Han i Hotit, KM1, “KUKA Center”⁣... 📞 069 20 53 444⁣ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ ⁣ #ndihunisupreno #suprenomobilime
See More

Google User (19/05/2019 02:30)
Thjeshtësoni zgjedhjet tuaja pasi ‘Impala’ është këtu për të zbukuruar pamjen e sallonit që keni ëndërruar gjithmonë. 🥰
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ Na vizitoni në ekspozitën tonë:⁣ 📍 Rr. Shkodër - Han i Hotit, KM1, “KUKA Center”⁣... 📞 069 20 53 444⁣ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ ⁣ #ndihunisupreno #suprenomobilime
See More

Google User (17/05/2019 02:00)
Zgjidh Supreno, për modele të reja, cilësi të padiskutueshme dhe punim të jashtëzakonshëm! 👌🏼
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ Na vizitoni në ekspozitën tonë:⁣ 📍 Rr. Shkodër - Han i Hotit, KM1, “KUKA Center”⁣... 📞 069 20 53 444⁣ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ ⁣ #ndihunisupreno #suprenomobilime
See More

Google User (15/05/2019 00:30)
Pse setin Loris për sallonin tuaj? 🤔
🔺 Lëkurë ekologjike 🔺 Material që zgjat një jetë 🔺 Stil i pazëvëndësueshëm
... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ Na vizitoni në ekspozitën tonë:⁣ 📍 Rr. Shkodër - Han i Hotit, KM1, “KUKA Center”⁣ 📞 069 20 53 444⁣ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣
#zgjidhsupreno #suprenomobilime #ndihunisuprene
See More

Google User (12/05/2019 23:00)
Sa të gatshëm jeni të provoni diçka ndryshe normales? 😏
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ Na vizitoni në ekspozitën tonë:⁣ 📍 Rr. Shkodër - Han i Hotit, KM1, “KUKA Center”⁣... 📞 069 20 53 444⁣ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ ⁣ #ndihunisupreno #suprenomobilime
See More

Google User (11/05/2019 02:30)
Ambjent i krijuar posaçërisht për të transmetuar ndjesinë e ngrohtë dhe mikpritëse të një shtëpie. 🙂
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ Na vizitoni në ekspozitën tonë:⁣ 📍 Rr. Shkodër - Han i Hotit, KM1, “KUKA Center”⁣... 📞 069 20 53 444⁣ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ ⁣ #ndihunisupreno #suprenomobilime
See More

Google User (06/05/2019 23:30)
Korniza e re e elegancës mban trajtën e një tavoline mermeri. 🙂
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ Na vizitoni në ekspozitën tonë:⁣ 📍 Rr. Shkodër - Han i Hotit, KM1, “KUKA Center”⁣... 📞 069 20 53 444⁣ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ ⁣ #ndihunisupreno #suprenomobilime
See More

Google User (05/05/2019 02:30)
Një lojë mes elementësh, do të sillte kompozimin më të bukur. 🥰
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ Na vizitoni në ekspozitën tonë:⁣ 📍 Rr. Shkodër - Han i Hotit, KM1, “KUKA Center”⁣... 📞 069 20 53 444⁣ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ ⁣ #ndihunisupreno #suprenomobilime
See More

Google User (02/05/2019 22:30)
Një pjesë të mirë të kohës e kalojmë duke ngrënë, ndaj ky kënd duhet të jetë më jetëgjati. Materiali i duhur është mermeri! 👌🏼
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ Na vizitoni në ekspozitën tonë:⁣ 📍 Rr. Shkodër - Han i Hotit, KM1, “KUKA Center”⁣... 📞 069 20 53 444⁣ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ ⁣ #ndihunisupreno #suprenomobilime
See More

Google User (01/05/2019 00:30)
Nëse salloni përmban njëkohësisht, kolltukun dhe krevatin atëherë është i duhuri. 🙂
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ Na vizitoni në ekspozitën tonë:⁣ 📍 Rr. Shkodër - Han i Hotit, KM1, “KUKA Center”⁣... 📞 069 20 53 444⁣ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ ⁣ #ndihunisupreno #suprenomobilime
See More

Google User (28/04/2019 02:30)
Syprina e duhur e tavolinës së ngrënies është ajo e cila mirëpret një numër të madh njerëzish rreth saj. 🙂
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ Na vizitoni në ekspozitën tonë:⁣ 📍 Rr. Shkodër - Han i Hotit, KM1, “KUKA Center”⁣... 📞 069 20 53 444⁣ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ ⁣ #ndihunisupreno #suprenomobilime
See More

Google User (26/04/2019 02:38)
Klasike, në modë dhe gjithnjë funksionale. Kjo do të ishte kërkesa e duhur gjatë proçesit të përzgjedhjes së mobiljeve të duhura. 🙂
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ Na vizitoni në ekspozitën tonë:⁣ 📍 Rr. Shkodër - Han i Hotit, KM1, “KUKA Center”⁣... 📞 069 20 53 444⁣ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ ⁣ #ndihunisupreno #suprenomobilime
See More

Google User (24/04/2019 02:30)
Një lidhje e tillë mes elementëve më të dashur të natyrës, punuar në harmoni për sallonin e shtëpisë tuaj. 🙂
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ Na vizitoni në ekspozitën tonë:⁣ 📍 Rr. Shkodër - Han i Hotit, KM1, “KUKA Center”⁣... 📞 069 20 53 444⁣ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ ⁣ #ndihunisupreno #suprenomobilime
See More

Google User (21/04/2019 18:30)
Pranë njerëzve tanë të dashur, për të ndarë së bashku festën e bukur të Pashkëve. Gëzuar nga Supreno! 🙂
#suprenomobilime #ndihunisupreno

Google User (20/04/2019 01:30)
Me një #konsolë shumë përdorimëshe shtëpia do të organizohej më së miri. 🙂
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ Na vizitoni në ekspozitën tonë:⁣ 📍 Rr. Shkodër - Han i Hotit, KM1, “KUKA Center”⁣... 📞 069 20 53 444⁣ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ ⁣ #ndihunisupreno #suprenomobilime
See More

Google User (18/04/2019 02:31)
Punët e shtëpisë marrin pjesën më të madhe të kohës tuaj? 🤔 Zgjidhja e duhur janë mobiljet e tilla ku materiali i Mermerit zë pjesën më të rëndësishme, sepse me të çdo gjë është më e lehtë!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣ Na vizitoni në ekspozitën tonë:⁣ 📍 Rr. Shkodër - Han i Hotit, KM1, “KUKA Center”⁣... 📞 069 20 53 444⁣ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -⁣
#ndihunisupreno #suprenomobilime
See More

Google User (27/11/2018 22:30)
Komoditet dhe stil! 👌🏼
Zgjidhni të mobiloni shtëpinë tuaj nën kujdesin tonë maksimal, kuruar në detaje e punuar me shumë përkushtim! 🏡
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -... Na vizitoni në ekspozitën tonë: 📍 Rr. Shkodër - Han i Hotit, KM1, “KUKA Center” 📞 069 20 53 444 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
#suprenomobilime
See More

Google User (27/11/2018 03:30)
Një shpresë për familjen “Shima”! 🏡 Të dhurosh buzëqeshje në fytyrat e njerëzve është diçka e paçmueshme! Bashkë mund të ndriçojmë sado pak jetën e individëve të cilët kanë nevojë për ndihmën tonë. 🙂
#kontribuo_dhe_ti_për_bamirësi #suprenomobilime

Google User (25/11/2018 01:30)
Shtëpia pervec se një vend është një ndjesi! 🏠
Të gjithë bashkë mund të ndryshojmë jetët e fëmijëve të cilët kanë nevojë për një strehë më të mirë! Në bashkëpunim me “Një fundjavë ndryshe” i dhuruam kësaj familje në “Kashar” ëndrrën për të jetuar më të sigurt ! 🙂
#kontribuo_dhe_ti_per_bamiresi #suprenomobilime

Google User (20/11/2018 15:30)
Sot është një nga ato ditë kur ngrohtësia që të ofrojnë ambjente të tilla, është e domosdoshme! 🏠 #interiordesign
#homeinspiration #suprenomobilime

Google User (22/10/2018 20:53)
Ne kuader te zgjerimit tone, kerkojme te punesojme - 2 Marangoz - 2 Ndihmes Marangoz Kushtet : -Eksperience e gjate pune -Te jete fleksibel me oraret... -Mosha preferohet 25-45 vjec -Pagese e kenaqeshme Na kontaktoni ne nr 0692053444 Ose drejtohuni drejt zyrave tona ne adresen : Kuka Center, Rruga Shkoder-Hani Hotit, Km 1
See More

Google User (22/10/2018 20:52)
Ne kuader te zgjerimit tone, kerkojme te punesojme - 2 Marangoz - 2 Ndihmes Marangoz Kushtet : -Eksperience e gjate pune -Te jete fleksibel me oraret... -Mosha preferohet 25-45 vjec -Pagese e kenaqeshme Na kontaktoni ne nr 0692053444 Ose drejtohuni drejt zyrave tona ne adresen : Kuka Center, Rruga Shkoder-Hani Hotit, Km 1
See More

Google User (21/09/2018 22:53)
#Super #Oferte 🔴Kuzhine 4 meter + paisje elektroshtepiake GORENJE per vetem 2399 € 🔴 Ne cmim perfshihen : 🔺Frigorifer 🔺Furre... 🔺Mikrovale 🔺Aspirator 🔺Pianure 🔺Lavaman 🔺Kuzhine 4 meter 🔺Aksesore dhe materiale italian. ⚠️3 Vite Granaci per Gorenje⚠️ (Garancia perfshin demtimet nga luhatjet e tenisoni)
Sasia eshte e limituar❗❗❗
Na vizitoni ne ekspoziten tone ne : 📍Rr. Shkoder - Han i Hotit, Km 1, KUKA CENTER Kontaktoni ne numrin e telefonit : 📞 069 20 53 444
See More

Google User (17/07/2018 20:07)
#OFERTE ➡️Kendi LIFE nga 2199 Euro, vetem per 1599 Euro⬅️ 🔺Mekanizem elektrik me telekomande 🔺Gjeresi e mjaftueshme per tu kthyer ne krevat 🔺Material rezistent, komod dhe lehtesisht e pastrueshme... ❗Sasia eshte e limituar❗ Na vizitoni ne ekspoziten tone ne : 📍Rr. Shkoder - Han i Hotit, Km 1, KUKA CENTER Kontaktoni ne numrin e telefonit : 📞 069 20 53 444
See More

Google User (11/07/2018 23:49)
#OFERTE 🔴Porosisni Kuzhinen Starck dhe perfitoni 20% zbritje ne te gjithe setet e divanave "Made in Italy"🇮🇹️
🔺Projekti me ARKITEKT FALAS 🔺Aksesoret dhe te gjitha materialet "Made in Italy"... 🔺10 vite garanci 🔺Arredim dhe pershtatje sipas ambjenteve tuaja
Na vizitoni ne ekspoziten tone ne : 📍Rr. Shkoder - Han i Hotit, Km 1, KUKA CENTER Kontaktoni ne numrin e telefonit : 📞 069 20 53 444
See More

Google User (10/07/2018 00:23)
# OFERTE # ➡️Kendi DIRITA nga 2199 Euro, vetem per 1799 Euro⬅️ 🔺Mekanizem hapje per secilen ndenjese 🔺Mekanizem per mbeshtjetjen e kembeve 🔺Gjeresi e mjaftueshme per tu kthyer ne krevat... 🔺Material rezistent, komod dhe lehtesisht e pastrueshme ❗Sasia eshte e limituar❗ Na vizitoni ne ekspoziten tone ne : 📍Rr. Shkoder - Han i Hotit, Km 1, KUKA CENTER Kontaktoni ne numrin e telefonit : 📞 069 20 53 444
See More

Google User (03/07/2018 00:43)
▶️Dhoma Gjumi duke filluar nga #399 EURO❗❗❗ ▶️Projektim FALAS nga ARKITEKTET tane✔️✔️✔️ Per modelet me te reja na vizitoni ne showroomin tone : 📍Rr. Shkoder - Han i Hotit, Km 1, KUKA CENTER Ose na kontaktoni ne numrin e telefonit :... 📞 069 20 53 444
See More

Google User (03/07/2018 00:26)
▶️Porosisni kuzhinen tuaj tek Supreno dhe perfito ✔️-15% ZBRITJE ne paisjet GORENJE✔️ ▶️Projektimi FALAS nga ARKITEKTET tane❗❗❗ Na vizitoni ne ekspoziten tone ne : 📍Rr. Shkoder - Han i Hotit, Km 1, KUKA CENTER... Kontaktoni ne numrin e telefonit : 📞 069 20 53 444
See More

Google User (02/07/2018 23:26)
Tavoline me dru arre 250 vjecar e perbere nga nje trup i vetem druri. Per me shume mobilje te tjera te vecanta na vizitoni ne showroomin tone. 📍Rr. Shkoder - Han i Hotit, Km 1, Kuka Center.

Google User (26/06/2018 01:18)
SUPRENO - Premium design & quality Ju mirepresim ne showroomin tone per me shume ...

Google User (07/06/2018 17:31)
Shumë shpejt... Ekspozita më moderne e mobilimit ne veri !

Other Places:

1. Albastojku
Rr. Dasho Shkreli, 4000 Shkodra, Shkodër, Albania
Coordinate: 42.077577, 19.509426
Phone: +355672089288

2. Mobileri Astriti
Rruga Djepaxhijej (prapa stadiumit "Loro Boriçi"), Shkodra, Shkodër, Albania
Coordinate: 42.0689280111, 19.5060646534
Phone: 00355682196225

3. Mobileri Valet
4001 Rrenze, Shkodër, Albania
Coordinate: 42.0543912499, 19.5611572266
Phone: 0355674829442

4. Zdrukthtari Shtjefni
Dajç, Lezhë
Coordinate: 41.6803, 19.7244
Phone: +355682306662(www.zdrukthtarishtjefni.com)

5. Mobileri FREDI
Beltoje, 4001 Shkodër, Albania
Coordinate: 42.06789, 19.51245
Phone: +355673021690(www.mobilerifredi.com)

6. Jysk Shkoder
Rruga Studenti, 4001 Shkodër, Albania
Coordinate: 42.0675581, 19.5115113

7. Mobileri_albes
Shtoj I Ri, Shkodër, Albania
Coordinate: 2.14576721183E-5, 8.58306884766E-5
Phone: +355674108505

8. KUKA
Shkoder - Hani Hotit, KM.1, 4001 Shkodër, Albania
Coordinate: 42.0835911968, 19.5096017738
Phone: +35526250306(www.kuka.al)

9. BALA Aksesore dhe Sherbime Mobilierie
Dede Gjo Luli, 4001 Shkodra, Shkodër, Albania
Coordinate: 42.05897, 19.51854
Phone: +355686088111

Copyright © 2016 - 2020
VYMaps.com | About Us | Privacy Policy | Listing Submission