Home - Albania - Shkodër - Shkodra Rebel''ss MOTO CLUB "Official Page"
Place Type : Establishment, Motorcycle Dealership
Address : 4003 Shkodra, Shkodër, Albania
Coordinate : 42.3301685672, 19.4198263235
Phone : 00355674197137
Rating : 3.10
Facebook : facebook.com/ 577262792391952
15K people like this.
Inappropriate listing? Request for Deletion
Like this? Embed to your site
Outdated / incorrect informations? Suggest an Edit or Request for Update

About The Business:

Leksioni dhe Riedukim ne Fushen e Motociklizmit, ku ju mund te ushtroni pasionin tuaj ne menyren me legale dhe pa rrezik per jeten tuaj. JU MIRPRESIM

Description:

.

What Other Say:

Google User (23/02/2016 15:19)
Throwback " 2013

Google User (29/11/2015 03:07)
NE JEMI TE PARET

Google User (03/11/2015 22:29)
Rebel'ss Team

Google User (22/09/2015 21:40)
#Rebel'ss ne malesi..

Google User (16/09/2015 16:18)
Prsh nga Patra (Greqi)

Google User (20/08/2015 14:55)
2 garat FK88 the winner

Google User (12/08/2015 02:47)
cunat Rebel'ss

Google User (09/08/2015 18:00)
Razem :)
Together :)Translated

Google User (08/08/2015 23:00)
Rebel''ss

Google User (11/07/2015 18:46)
Rebel''ss Moto all you need to feel THE max Adrenaline

Google User (07/07/2015 15:37)
Momente
MomentsTranslated

Google User (04/07/2015 19:12)
Ma te paret

Google User (28/06/2015 16:54)
Rebelsat ne Londer city i mbajn premtimet, sa e blenen kte arushen dhe se shpejti ne rruget tona

Google User (26/06/2015 22:18)
Edhe pak edhe rebelsat do bashkohen

Google User (24/06/2015 18:28)
#Rebel''ss

Google User
(Y)

Other Places:

1. Ford Autoelite Shkoder-Albania
Rruga nacionale Shkoder Lezhe km 8, 4001 Bushati, Shkodër, Albania
Coordinate: 41.9915799, 19.534070325
Phone: +35526620269(www.autoelite.al)

2. Torno Albert
KAC, 1111 Shkodër, Albania
Coordinate: 42.06789, 19.51245
Phone: 0673810729

3. RiFra Gjuhadol
At Gjergj Fishta, Shkodër, Albania
Coordinate: 42.0674426262, 19.5149856806
Phone: +355675519951

4. MeLek
Coordinate: 42.0675, 19.5131

5. Civil Society Development Center
L: Vasil Shanto; Rr. Cajupi; Nr.175, 4001 Shkodër, Albania
Coordinate: 42.0675, 19.5131

6. ICom-Net Sh.p.k
Blv.Skenderbeu Via ShtjefenGjecovi 10, 4001 Shkodër, Albania
Coordinate: 42.0675, 19.5131
Phone: +355699118754

7. EUROSISTEM sh.p.k
Rruga Guerrile, 40001 Shkodra, Shkodër, Albania
Coordinate: 42.0675, 19.5131
Phone: 355696778280

8. technosoft.al
Hamz Kazazi, Ndërtesa 26, Nr. 3, 4001 Shkodër, Albania
Coordinate: 42.0660952253, 19.5075786727
Phone: +355692091731(www.technosoft.al)

9. ITAL SILVER
Rruga: Hamz Kazazi, 4001 Shkodër, Albania
Coordinate: 42.0657979103, 19.5078966022
Phone: +355692627152

10. Yyy
Shkodër, Albania
Coordinate: 42.0675, 19.5131

Copyright © 2016 - 2020
VYMaps.com | About Us | Privacy Policy | Listing Submission