Home - Albania - Shkodër - RiFra Gjuhadol
Place Type : Establishment, Religious Organization
Address : At Gjergj Fishta, Shkodër, Albania
Coordinate : 42.0674426262, 19.5149856806
Phone : +355675519951
Facebook : facebook.com/ 196632714409056
1.3K people like this.
Inappropriate listing? Request for Deletion
Like this? Embed to your site
Outdated / incorrect informations? Suggest an Edit or Request for Update

About The Business:

Kjo është faqja e rinisë françeskane Gjuhadol, Shkodër dhe këtu mund të njiheni me aktivitetet dhe rastet e kishës françeskane Gjuhadol si dhe të rinisë!

What Other Say:

Google User (16/10/2019 01:28)
❤️

Google User (15/10/2019 01:36)
Mirë se të vini 😇

Google User (08/10/2019 21:27)
Ju mirpresim!

Google User (04/10/2019 15:10)
Falenderojmë Hyjin!

Google User (04/10/2019 03:51)
Shën Françesku i Asizit lutu për ne. Amen!
Saint Francis of Assisi pray for us. Amen!Translated

Google User (01/07/2019 23:23)
Mesazhi nga Kalvari për njerëzit e sotëm!
“Kur bëhet qetësi rreth meje, në orët e ditës dhe të natës, një rënkim që zbret nga Kryqi më prek shumë dhe më trondit. Herën e parë që e dëgjova, dola nga shtëpia ime dhe duke kërkuar përreth, gjeta një njeri në tmerrin e kryqëzimit. “Më lër që të të shkëpus nga Kryqi!” Edhe u përpoqa që të hiqja gozhdët nga Këmbët e Tij! Dhe Ai mu përgjigj: “Më lër të rri këtu ku jam, sepse Unë nuk do të zbres nga kryqi, derisa të gjithë burrat, të ...gjitha gratë, të gjithë fëmijët të bashkohen për të më shkëputur”. I thashë atëherë: “Por si mund ta duroj rënkimin tënd? Çfarë mund të bëj për Ty?” Dhe Ai mu përgjigj: “Shko nëpër të gjithë botën, dhe thuaju atyre që do të takosh që është ende një Njeri i gozhduar mbi një kryq.” (Fulton J. Sheen)
See More

Google User (23/06/2019 22:35)
Lutje për ata që janë larg shtëpisë!
O Zot, ti ke urdhëruar njeriun, që me punë të qëndrueshme të mbajë jetën e vet e të kujdeset edhe për anëtarët e familjes. Po të lutemi, kqyri me mirësi të gjithë ata, të cilët kanë lënë familjet, vendlindjen e atdheun e vet e janë detyruar të largohen në vende të ndryshme që të fitojnë bukën e përditshme. Kqyri fëmijët, të cilët vuajnë për këtë gjëndje në shpirt e në trup, si edhe bashkëshortët, që dita e ditës duhet të tejkalojnë tundime... dhe rreziqe të shumëllojshme, jepju ndihmë e fuqi, që t'u mbesin besnik Zotit, njëri - tjetrit, fëmijëve dhe vatrave familjare. Jepu të gjithve një punë të përshtatshme, përmirësimin e kushteve jetësore, e bëj që të gjithë të bashkohemi në dëshirë t'u ndihmojmë vëllezërve tanë. Bëj që me punë të kujdesshme të përmirësojmë jetën tonë tokësore, e çdo ditë edhe të ndërtojmë mbretërinë tënde; por, mos lejo që, në vrapimin e kujdesin për gjërat e përkohshme, të harrojmë ose të përbuzim ato të amshuarat.
Amen!
See More

Google User (13/06/2019 04:42)
N’lypsh o niėri mrekulli, Si n’dhnim si n’zor tuj dekë, T’kqijat zhduken gjith’ unjì, I shndoshë kjosh, o n’fìll tuj hjekë.
... Ref: O’i mrekullueshmi shejti Shna Ndue, Qielli e Toka ty tuj t’nderue, Ndër kambët tuja sot kena rà, Aman po t’lutena, ndi’më me na’u bà.
Gjà n’të pastë tretë për me’e gjet ke, O burrë n’kjosh, o plak o I ri, Çdo rrezik çka t’kesh mbi dhe, Me u zhdukë ka pò n’emen t’Tij.
Ref: O’i mrekullueshmi shejti Shna Ndue, Qielli e Toka ty tuj t’nderue, Ndër kambët tuja sot kena rà, Aman po t’lutena, ndi’më me na’u bà.
Atit t’Madh i kjoftë lumni, Që me t’Birin bashk’ sundoftë, E me Shpirtin gjith’ shejtni, T’treve bashk’ lumni u kjoftë
Ref: O’i mrekullueshmi shejti Shna Ndue, Qielli e Toka ty tuj t’nderue, Ndër kambët tuja sot kena rà, Aman po t’lutena, ndi’më me na’u bà.
See More

Google User (07/05/2019 03:03)
Secili prej nesh, kudo që të jemi, në gjithçka që bëjmë, mund të themi: " Zot më bëj një instrument të paqes tënde".
"Papa Françesku"

Google User (22/04/2019 02:47)
Rinia françeskane Gjuhadol ju uron: Gëzuar e për shumë mot Pashkët! KRISHTI U NGJALL! ALELLUJA!

Google User (16/04/2019 12:29)
Shna Ndou mbroji rinin e sotem nga rreziqet e kësaj bote!

Google User (08/11/2018 14:32)
Ju uroj një ditë sa më të mbarë dhe të shenjtë.

Google User (04/11/2018 04:37)
Ekspozita e Gjon Willy Kamsit.

Google User (28/10/2018 16:46)
THUAJ JO PJESËMARRJES NË HALLOWEEN Kemi marr shumë tradita dhe festa nga jashtë Shqipëris. Dhe ndonjëhere nuk ndalojm që të kuptojmë se cfarë sjellin keto festa. Nëse nuk shqetësohesh për vete do të bëje mirë të shqetësohesh për fëmijen tënd !
Neve kemi festat tona: 1 Nentor dita e shenjtërve... 2 Nentor dita e të vdekurve, ku perkujtojmë njerëzit tanë të dashur që kanë ndërruar jetë.
See More

Google User (27/10/2018 21:59)
🇦🇱🕆🇽🇰️

Google User (27/10/2018 21:55)
Ungjilli per neser.

Google User (26/10/2018 20:06)
Jeni të mirëpritur të gjithë😇

Google User (23/10/2018 00:29)
😇

Google User (21/10/2018 19:37)
Ju urojmë të dielë të bekuar dhe të bukur 😊😇

Google User (17/10/2018 03:15)
❤️

Google User (16/10/2018 01:10)
Ju urojmë javë sa më të bekuar dhe të bukur 🙏😇❤️

Google User (29/08/2018 00:27)
❤️⛪

Google User (28/08/2018 15:03)
O Zot, na e shto dashurinë tonë për Ty. Amen! 🙏❤️

Google User (26/08/2018 23:06)
Padre Pio, ndërmjetso për ne. Amen! 🙏😇

Google User (26/08/2018 18:08)
😇❤️

Google User (25/08/2018 16:21)
❤️⛪

Google User (20/08/2018 13:38)
Ju urojmë javë sa më të bukur dhe të shenjtë ❤️⛪🙏😇

Google User
Falenderojmë Hyjin për këtë dhuratë kaq të mrekullueshme :)

Other Places:

1. MeLek
Coordinate: 42.0675, 19.5131

2. Civil Society Development Center
L: Vasil Shanto; Rr. Cajupi; Nr.175, 4001 Shkodër, Albania
Coordinate: 42.0675, 19.5131

3. ICom-Net Sh.p.k
Blv.Skenderbeu Via ShtjefenGjecovi 10, 4001 Shkodër, Albania
Coordinate: 42.0675, 19.5131
Phone: +355699118754

4. EUROSISTEM sh.p.k
Rruga Guerrile, 40001 Shkodra, Shkodër, Albania
Coordinate: 42.0675, 19.5131
Phone: 355696778280

5. technosoft.al
Hamz Kazazi, Ndërtesa 26, Nr. 3, 4001 Shkodër, Albania
Coordinate: 42.0660952253, 19.5075786727
Phone: +355692091731(www.technosoft.al)

6. ITAL SILVER
Rruga: Hamz Kazazi, 4001 Shkodër, Albania
Coordinate: 42.0657979103, 19.5078966022
Phone: +355692627152

7. Yyy
Shkodër, Albania
Coordinate: 42.0675, 19.5131

8. Bar Restorant Zalli Kirit
Milan, Shkodra, Shkodër, Albania
Coordinate: 42.1265435921, 19.5874358404

9. Qendistari Rita
Coordinate: 41.9872, 19.5872
Phone: +355672813072(instagram.com)

10. Qendistari "Joel"
zona industriale, 4001 Shkodër, Albania
Coordinate: 42.078428873, 19.5271468163

Copyright © 2016 - 2020
VYMaps.com | About Us | Privacy Policy | Listing Submission