Home - Albania - Berat - Librari Kucova


loading location map...
Place Types : Bookstore
Address : Llukan Prifti, 5301 Kuçovë, Berat, Albania
Coordinate : 40.80019, 19.91611
Phone : 0692264576
Email :
Social : facebook.com/209465692542913
81 people like this.
Opening Hours :
Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00
Saturday: 09:00 - 17:00
Sunday: 09:00 - 17:00
Inappropriate listing? Request for Deletion
Like this? Embed to your site
Outdated or incorrect information? Suggest an Edit

frequently asked questions (FAQ):

 • Where is Librari Kucova?

  Librari Kucova is located at: Llukan Prifti, 5301 Kuçovë, Berat, Albania.

 • What is the phone number of Librari Kucova?

  You can try to dialing this number: 0692264576

 • What is the opening hours of Librari Kucova?

  Monday: 09:00 - 17:00
  Tuesday: 09:00 - 17:00
  Wednesday: 09:00 - 17:00
  Thursday: 09:00 - 17:00
  Friday: 09:00 - 17:00
  Saturday: 09:00 - 17:00
  Sunday: 09:00 - 17:00

 • Where are the coordinates of the Librari Kucova?

  Latitude: 40.80019
  Longitude: 19.91611

About the Business:

librari001@gmail.com

What Other Say:

User (01/01/2019 03:35)
GEZUAR 2019GEZUAR 2019Happy 2019Translated

User (10/03/2018 18:58)
"Këshilla më e mirë që mund t'u japësh të rinjve për karrierën është: Zbuloni çfarë ju pëlqen të bëni më shumë dhe pastaj gjeni dikë t'ju paguajë për këtë".
Oscar Wilde

Similar Places:

1. Bibloterapia-Leximi shëron
30 Vjetori, 5001 Berat, Albania
Coordinate: 40.7126, 19.93847
Phone: 0683322033

Copyright © 2016 - 2022 ..
VYMaps.com | About Us | Privacy Policy | Listing Submission | Sitemap .