Home - Albania - Shkodër - KUKA
Place Type : Furniture Store, Home Goods Store, Furniture, Appliances, Home Decor
Address : Shkoder - Hani Hotit, KM.1, 4001 Shkodër, Albania
Coordinate : 42.0835911968, 19.5096017738
Phone : +35526250306
Rating : 5.00
Facebook : facebook.com/ 156434354452918
3.6K people like this.
Website : www.kuka.al
Opening Hours :
Monday: 08:00 - 20:00
Tuesday: 08:00 - 20:00
Wednesday: 08:00 - 20:00
Thursday: 08:00 - 20:00
Friday: 08:00 - 20:00
Saturday: 08:00 - 20:00
Sunday: 08:00 - 14:00
Inappropriate listing? Request for Deletion
Like this? Embed to your site
Outdated / incorrect informations? Suggest an Edit or Request for Update

About The Business:

25 vite që sjellim tek ju cilësinë më të lartë dhe çmimet më konkurruese në fushën e elektroshtëpiakeve, mobilimit dhe arredimit total të shtëpisë.

Other Places:

1. BALA Aksesore dhe Sherbime Mobilierie
Dede Gjo Luli, 4001 Shkodra, Shkodër, Albania
Coordinate: 42.05897, 19.51854
Phone: +355686088111

Copyright © 2016 - 2020
VYMaps.com | About Us | Privacy Policy | Listing Submission