Home - Albania - Shkodër - ICom-Net Sh.p.k
Place Type : Establishment, Marketing Agency
Address : Blv.Skenderbeu Via ShtjefenGjecovi 10, 4001 Shkodër, Albania
Coordinate : 42.0675, 19.5131
Phone : +355699118754
Facebook : facebook.com/ 479847865864172
129 people like this.
Opening Hours :
Monday: 09:00 - 20:00
Tuesday: 09:00 - 20:00
Wednesday: 09:00 - 20:00
Thursday: 09:00 - 20:00
Friday: 09:00 - 20:00
Saturday: 09:00 - 11:30
Sunday: -
Inappropriate listing? Request for Deletion
Like this? Embed to your site
Outdated / incorrect informations? Suggest an Edit or Request for Update

About The Business:

iCom-Net creata dalle persone per le persone. iCom-Net, l’azienda di cui fattore umano è l’unico motore d’esistenza .
iCom-Net - essere per avere!

What Other Say:

Google User (16/10/2019 15:29)
Kerkojme RESURSE PA LIMIT ne aktivitetet- GOOGLE DHE ASSICURAZIONI! Ju presim!

Google User (09/01/2019 21:14)
Kerkojmë resurse te gjuhes Fraceze,Gjermane dhe Spanjolle...Te gjith te interesuarit mund te kontaktojne ne keto numra kontakti: 0699118754 ; 0672669555. Ju mirpresim !!!

Google User (02/01/2019 18:57)
#BellaCiao 🎉🎉👏👏👏

Google User (27/11/2018 17:37)
Kerkojme resurse per te gjitha aktivitetet tona: Duke filluar nga telemarketing-azhornime database- dhe risi eshte TRADE/FOREX. Pagesat arrijne deri ne 500 eu rroge baze + bonus + perqindje. Per cdo info mund te kontaktoni numrat: +355-672669555 apo +355-699118754
... Ju presim!!!
See More

Google User (21/09/2018 00:27)
💪💪💪👌

Google User (12/09/2018 20:29)
Solo un piccolo assaggio di quello che sarà l'album della festa del primo anniversario ICOM-NET 😊

Other Places:

1. EUROSISTEM sh.p.k
Rruga Guerrile, 40001 Shkodra, Shkodër, Albania
Coordinate: 42.0675, 19.5131
Phone: 355696778280

2. technosoft.al
Hamz Kazazi, Ndërtesa 26, Nr. 3, 4001 Shkodër, Albania
Coordinate: 42.0660952253, 19.5075786727
Phone: +355692091731(www.technosoft.al)

3. ITAL SILVER
Rruga: Hamz Kazazi, 4001 Shkodër, Albania
Coordinate: 42.0657979103, 19.5078966022
Phone: +355692627152

4. Yyy
Shkodër, Albania
Coordinate: 42.0675, 19.5131

5. Bar Restorant Zalli Kirit
Milan, Shkodra, Shkodër, Albania
Coordinate: 42.1265435921, 19.5874358404

6. Qendistari Rita
Coordinate: 41.9872, 19.5872
Phone: +355672813072(instagram.com)

7. Qendistari "Joel"
zona industriale, 4001 Shkodër, Albania
Coordinate: 42.078428873, 19.5271468163

8. Shoqata e Infermierëve të Shqipërisë, Dega Shkodër
Rruga 28 Nentori, 4001 Shkodër, Albania
Coordinate: 41.6072282127, 19.951171875
Phone: 0685365825

9. Shoqata SARDA
Rruga; 13 Dhjetori (prane Bashkise), 400 Shkodër, Albania
Coordinate: 42.0642344235, 19.5105036217
Phone: +355 67 28 17 765(www.artef.webs.com)

10. Shoqata I CARE
Shkodër, Albania
Coordinate: 42.0675, 19.5131
Phone: +355 67 32 61 666(www.icare-al.org)

Copyright © 2016 - 2020
VYMaps.com | About Us | Privacy Policy | Listing Submission