Home - Albania - Shkodër - Civil Society Development Center
Place Type : Establishment, Youth Organization
Address : L: Vasil Shanto; Rr. Cajupi; Nr.175, 4001 Shkodër, Albania
Coordinate : 42.0675, 19.5131
Facebook : facebook.com/ 1153056531537870
98 people like this.
Opening Hours :
Monday: 08:30 - 17:00
Tuesday: 08:30 - 17:00
Wednesday: 08:30 - 17:00
Thursday: 08:30 - 17:00
Friday: 08:30 - 17:00
Saturday: -
Sunday: -
Inappropriate listing? Request for Deletion
Like this? Embed to your site
Outdated / incorrect informations? Suggest an Edit or Request for Update

What Other Say:

Google User (01/11/2019 02:27)
CSDC Shkodër ishte sot pjesëmarrëse në konferencën e organizuar nga UN Women në bashkëpunim me Ministrinë e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale dhe shoqatën "Gruaja, Paqja, Siguria" mbi gjetjet e “Raportit të Monitorimit të Planit Ndërinstitucional të Veprimit për Zbatimin e Rezolutës 1325” #Rezoluta1325 #UNWomen #MinistriaeShendetesisedheMireqeniesSocia le #ShoqataGPS... #CSDCShkoder
See More

Google User (12/06/2019 19:07)
Po ndodh tani:Takim ndergjegjesues i iniciuar nga koalicioni "Grate, Paqja, Siguria" me titull 'Jo armes,Po jetes' ne kuader te projektit "Rezoluta 1325 - Te drejtat e Grave nga Koncepti ne Realitetin Shqiptar" mbeshtetur nga UN Women, FGe ne Universitetin e Shkodres i organizuar nga shoqatat perberese te ketij koalicioni "Gruaja te Gruaja" dhe "CSDC Shkoder" ne bashkepunim me Fakultetin e Shkencave te Edukimit.
Nga studentet dhe te pranishmit e tjere po tregohet interes i po...sacem per ligjin per mbajtjen e armeve dhe ndyshime te mundshme per parandalimin e akteve te lendimit dhe vrasjes viktime e te cilave jane shpeshhere grate dhe vajzat, vecanerisht ne mjediset familjare. #JOarmësPOjetës #Rezoluta1325 #koalicioniGruajaPaqjaSiguria #SHGPS #CSDCSHKODER #GruajateGruaja #UNWomen
See More

Google User (08/05/2019 23:43)
CSDC bashkohet me zerin e aktoreve te shoqerise civile, institucioneve dhe te gjithe qytetareve shqiptare per shprehjen e ngushellimeve per humbjen e jetes se nentetares shqiptare ne misionin ne Letoni.

Google User (30/04/2019 03:35)
- ENGLISH BELOW - CSDC në bashkëpunim me organizatën "Gruaja në Zhvillim - Shkodër" në kuadër të programit #Women2030 filloi ciklin e trajnimeve për fuqizimin e grave dhe vajzave. #women2030 #gruajanezhvillim #csdcwomenempowerment
... CSDC in collaboration with "Women in Development - Shkoder" in the frame of #Women2030 strated the cycyle of trainings for the empowerment of women and girls. #Women2030 #gruajanezhvillim #csdcwomenempowerment
See More

Google User (19/04/2019 04:47)
CSDC Shkoder ju fton te njiheni me vazhdimesine e aktiviteteve te koalicionit Gruaja - Paqja - Siguria. Takimi i radhes u mbajt sot me 18 Prill. Per me shume informacion ju lutemi lexoni postimin e meposhtem.

Google User (29/01/2019 06:04)
English Below
Sot, më 28 Janar, shoqata “Gratë, Siguria & Paqja” zhvilloi aktivitetin “Gratë, Paqja & Siguria dhe Koalicioni WSP në Shqipëri” në kuadër të Projektit: “Rezoluta 1325, Të Drejtat e Grave nga Koncepti në Realitetin Shqiptar”, mbështetur financiarisht nga Fondi për Barazinë Gjinore UN-Women. Qëllimi i aktivitetit ishte lancimi i Strategjisë Orientuese për Koalicionin WPS (produkt i projektit “Re-think Experiment, Solution” zbatuar në Nëntor 2018-Dhjetor 2019 )....
Today, on January 28th, the association "Women, Safety & Peace" in the frame of the Project: "Resolution 1325, Women's Rights from Concept to the Albanian Reality" organized the activity "Women, Peace & Security and the WSP Coalition in Albania", funded by the UN-Women Fund for Gender Equality . The purpose of the activity was to launch the WPS Coalition Guidance Strategy (project product "Re-think Experiment, Solution" to be implemented during November 2018-December 2019). #UNWomen #32organizatave
See More

Google User (10/01/2019 21:41)
Të dashur miq dhe kolegë, Ju ftojmë të lexoni më poshtë njoftimin për përfundimet e dala nga takimi i radhës i koalicionit Gruaja - Paqja - Siguria.

Google User (25/12/2018 17:56)
Miq të krishterë, Stafi i CSDC Shkodër ju uron përzemërsisht gëzuar Krishtlindjen! Dëshirojmë të keni sa më shumë arritje personale, familjare dhe profesionale për të kontribuuar në mënyrë sa më kuptimplotë për komunitetet tona.

Google User (11/12/2018 17:00)
Si sot një vit më parë, më 11 dhjetor 2017, u shpall zyrtarisht koalicioni "Gruaja, paqja, siguria" në përbërje të të cilit janë rreth 25 organizata të shoqërisë civile në vend. ky koalicion i drejtuar nga znj. Bajana Ceveli cili mbështetet në parimet e Rezolutës 1325 tëOKB-së ka lobuar fillimisht pranë qeverisë shqiptare pë miratimin e Planit të Parë të Veprimit në muajt e parë të 2018-ës që shënon hapur një përparim të dukshëm në angazhimin politik dhe qytetar për këtë çësh...tje. Aktualisht koalicioni ka ndërtuar një rregullore të vetën në bazë të së cilës funksionon dhe i ka shpërndarëpërpjekjet e veta në tre drejtime: ndërgjegjësimi publik, monitorimi i institucioneve dhe avokatësia e lobimi pranë këtyre institucioneve. Si pjesë e këtij koalicioni CSDC është mëse e kënaqur jo vetëm për ekzistencën e tij në vetvete, por edhe për qëndrueshmërinë e tij, paçka se fillimisht u ndërmor si nisëm vullnetare. Ne përgëzojmë barazpeshimin shumë të mirë të angazhimit serioz nga njëra anë dhe mirëkuptimin e treguar pareshtur nga ana tjetër për çdo organizatë anëtare.
See More

Google User (27/11/2018 04:26)
Duke qenë në nisje të 16 ditëve të aktivizmit kundër dhunës me bazë gjinore dëshirojmë ta kthejmë vëmendjen e publikut drejt lidhjes së pandashme mes dhunës në familje dhe dhunës me bazë gjinore. Ndërkohë që në parim si njëra edhe tjetra janë ngushtësisht të lidhura me dhunën fizike, emocionale, seksuale dhe/ose ekonomike ndaj partnerit, qoftë ai i/e dashura, bashkëjetuesi/ja, i/e fejuari/a , apo bashkëshorti/ja, të dhënat për realitetin shqiptar tregojnë se në të dyja këto forma dhune janë gratë ato që e pësojnë prej partnerëve të tyre meshkuj! Kjo është një këmbanë për të marrë parasysh lidhjen e pazgjidhshme mes këtyre formave të dhunës dhe sidomos për të llogaritur sa më mirë pushtetin e pabarabartë mes gjinive në vendin tonë.

Other Places:

1. ICom-Net Sh.p.k
Blv.Skenderbeu Via ShtjefenGjecovi 10, 4001 Shkodër, Albania
Coordinate: 42.0675, 19.5131
Phone: +355699118754

2. EUROSISTEM sh.p.k
Rruga Guerrile, 40001 Shkodra, Shkodër, Albania
Coordinate: 42.0675, 19.5131
Phone: 355696778280

3. technosoft.al
Hamz Kazazi, Ndërtesa 26, Nr. 3, 4001 Shkodër, Albania
Coordinate: 42.0660952253, 19.5075786727
Phone: +355692091731(www.technosoft.al)

4. ITAL SILVER
Rruga: Hamz Kazazi, 4001 Shkodër, Albania
Coordinate: 42.0657979103, 19.5078966022
Phone: +355692627152

5. Yyy
Shkodër, Albania
Coordinate: 42.0675, 19.5131

6. Bar Restorant Zalli Kirit
Milan, Shkodra, Shkodër, Albania
Coordinate: 42.1265435921, 19.5874358404

7. Qendistari Rita
Coordinate: 41.9872, 19.5872
Phone: +355672813072(instagram.com)

8. Qendistari "Joel"
zona industriale, 4001 Shkodër, Albania
Coordinate: 42.078428873, 19.5271468163

9. Shoqata e Infermierëve të Shqipërisë, Dega Shkodër
Rruga 28 Nentori, 4001 Shkodër, Albania
Coordinate: 41.6072282127, 19.951171875
Phone: 0685365825

10. Shoqata SARDA
Rruga; 13 Dhjetori (prane Bashkise), 400 Shkodër, Albania
Coordinate: 42.0642344235, 19.5105036217
Phone: +355 67 28 17 765(www.artef.webs.com)

Copyright © 2016 - 2020
VYMaps.com | About Us | Privacy Policy | Listing Submission